Aanmelding

Aanmelden voor een revalidatietraject

Fijn dat u overweegt zich aan te melden voor de specialistische revalidatieverzorging bij revalidatiecentrum HCB Medifit! Hieronder vindt u alles wat u moet weten voor de eerste stappen tot aanmelding.  Om u aan te melden voor een revalidatietraject, zijn er een aantal zaken waar u rekening mee moet houden. We zetten ze hieronder op een rijtje.

Afspraak maken bij Revalidatiecentrum HCB Medifit

Heeft u een verwijzing of niet? Dan nodigen we u graag uit tot het maken van de eerste afspraak met onze revalidatiearts of een therapeut. U kunt contact opnemen met de receptie via het contactformulier hieronder of telefonisch via (+34 ) 96 649 54 48. Neem voor het annuleren van afspraken, in ieder geval 24 uur van tevoren, telefonisch contact op met onze receptie.

Inschrijving- en afsprakenbalie Medifit Reha
Maandag tot vrijdag van 09.00 tot 19.00 uur
Zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur
Telefoon: (+34) 966 495 448

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Verwijzing

Om in aanmerking te komen voor een revalidatietraject is het noodzakelijk dat u een verwijzing hebt van een revalidatiearts. Deze kan worden geschreven door een revalidatiearts in Nederland of door onze eigen revalidatiearts. Echter, voordat u bij de revalidatiearts mag komen, heeft u een verwijzing nodig van de huisarts of een specialist naar de revalidatiearts.

Wilt u bij HCB Medifit komen revalideren, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij zullen vervolgens alles (aanvraag, transport, opname, enzovoorts) zo snel mogelijk voor u regelen.

Kosten en vergoedingen

Uw ziektekostenverzekeraar is volgens de Nederlandse en Europese wetgeving verplicht de kosten van een klinische en poliklinische revalidatiebehandeling te vergoeden vanuit de basisverzekering. Hiervoor is wel een indicatiestelling van een revalidatiearts nodig. Wij werken samen met alle Nederlandse zorgverzekeraars. De afdeling materiële dienstverlening van HCB Medifit zorgt voor de administratieve afwikkeling en geeft u informatie over bijvoorbeeld aanvraagprocedures, regelingen en vergoedingen.

Privacy

Tijdens uw behandeling leggen we uw administratieve en medische gegevens vast in een (medisch) dossier. Ook nemen we uw gegevens op in een patiëntenregistratiesysteem en in de financiële administratie. Alleen medewerkers die bij uw behandeling betrokken zijn, mogen uw gegevens inzien. Zij hebben tegenover anderen een geheimhoudingsplicht.

Referenties

Chiel (Michael) & Aty Visser-Dekker, Nederland

Michael kwam in een rolstoel aan in Moraira en vertrok met alleen een wandelstok als (tijdelijke) steun bij het lopen. Veel beter dan we ooit hadden gehoopt!

Bert Huizingh, Nederland

Aan ieder die heeft bijgedragen aan mijn herstel: daar ben ik zeer dankbaar voor. Het enthousiasme en de passie voor het vak spatten er vanaf. Daarbij opgeteld de persoonlijke aandacht en jullie oog voor de omstandigheden van dag tot dag, maken dat ik het gevoel heb een paar vrienden achter te moeten laten.

Dus hierbij speciale dank aan Ana, José, Maria, Marjolein en aan jou voor jullie begeleiding!

Mocht het tot verdere (medische) behandeling/revalidatie komen van de door jullie geconstateerde gebreken aan mijn linkervoet, dan zal ik er zeker mijn best voor doen om weer terug te komen onder de vleugels van Medifit!

Nanda, Nederland

Echt, wat een fantastische revalidatie centrum! Ben net 2,5 week terug na een heupoperatie. Wat een professionals en lieve mooie mensen! Een aanrader voor ieder die hier " geen" nazorg krijgen adviseer ik: ga naar Spanje en Medifit... zorgverzekeraars vergoeden dit. Fantastisch team!!

HCB Medifit