Blue Infinity – 5 sterren accommodatie

Uw verblijf in MedifitReha tot in de puntjes verzorgd

We hebben voor de privécliënten een exclusief 5 sterren appartementencomplex dat rolstoelvriendelijk is.

De appartementen hebben een grote woonkamer, twee of drie slaapkamers en twee badkamers, waarvan één en-suite. Ze zijn van alle luxe voorzien, zoals snel internet, internationale TV, Miele keukenapparatuur. Vanuit de Master slaapkamer, woonkamer of het grote terras kunt u genieten van het prachtige uitzicht over de Middellandse Zee.

Er bestaat de mogelijkheid voor verzekering cliënten om te verblijven in Blue Infinity met een bijbetaling. Neem contact op voor meer informatie.

 

Neem alvast een kijkje in het Blue Infinity appartementencomplex

fitnessruimte

Faciliteiten & service

Binnen het Blue Infinity appartementencomplex zijn een Turks stoombad, sauna, binnen- en buitenzwembad te vinden. Ook is er een luxe fitnessruimte waar u gebruik van kunt maken. Het complex heeft een conciërge die iedere dag alles bijhoud.

Standaard bieden we volpension, maar het is natuurlijk ook mogelijk om zelf te koken. Daarnaast bieden we verscheidene opties aan op het gebied van zorg en verpleging.

U kunt gebruik maken van onze transport- en boodschappenservices. Als u of uw partner/begeleider kan rijden is het uiteraard ook mogelijk om een huurauto via ons te boeken.

Ik wil me

aanmelden

Ik wil iemand

verwijzen

Bekijk het

aanbod

Stel een

vraag

Medifit Reha