Daniya – 4 sterren accommodatie

Uw verblijf in HCB Medifit tot in de puntjes verzorgd

Op 17 april openen we een nieuwe locatie in Denia. Een 4 sterren complex met ruime kamers, restaurant, gezamenlijke verblijfsruimte, buitenterassen, revalidatiezaal, behandelkamers, binnen- en buitenzwembad. Het gehele gebouw is natuurlijk rolstoelvriendelijk.

De kamers hebben een aparte zitruimte. terras en een 2 persoons slaapkamer met en suite badkamer. Ze zijn van alle luxe voorzien, zoals internet en internationale TV. Vanuit de slaapkamer en woonkamer of het terras kunt u genieten van het prachtige uitzicht over Denia.

 

Faciliteiten & service

Binnen het Daniya complex zijn alle voorzieningen aanwezig om op een prettige manier hard te kunnen werken aan uw gezondheid. De revalidatiezaal is uitgerust met moderne revalidatie apparatuur, de behandelkamers zijn gelegen naast de revalidatiezaal. Daarnaast is er eenbinnen- en buitenzwembad te vinden waar de hydrotherapie gegeven wordt. Om te ontspannen en tot rust te komen en goed te herstellen is er een Turks stoomba en saunas binnen het complex. Er is 24 uur 7 dagen personeel aanwezig die uw verblijf zo aangenaam en effectief mogelijk maken.

Standaard bieden we volpension in het restaurant, maar het is natuurlijk ook mogelijk om op uw kamer te eten. Daarnaast bieden we verscheidene mogelijkheden aan op het gebied van zorg en verpleging.

U kunt gebruik maken van onze transport- en boodschappenservices. Als u of uw partner/begeleider kan autorijden is het uiteraard ook mogelijk om een huurauto via ons te boeken.

Ik wil me

aanmelden

Ik wil iemand

verwijzen

Bekijk het

aanbod

Stel een

vraag

HCB Medifit