Kosten en Vergoedingen

Revalideren in het buitenland

Revalideren in het buitenland wordt steeds populairder. De aantrekkelijke omgeving, het gezonde klimaat en de uitstekende medische voorzieningen maken revalideren in Spanje bij Medifit Reha dan ook een logische keuze. Toch zijn veelgestelde vragen ‘dekt mijn ziektenkostenverzekering een behandeling in het buitenland?’ of ‘wat zijn de kosten van revalideren in het buitenland?’ Ook is men vaak ongerust over de administratieve afhandeling die bij een revalidatietraject in Spanje komt kijken.

 

Kosten en vergoedingen revalidatie Spanje

MedifitReha werkt samen met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Uw ziektekostenverzekeraar is volgens de Nederlandse en Europese wetgeving verplicht de kosten van een klinische en poliklinische revalidatiebehandeling te vergoeden vanuit de basisverzekering. Hiervoor is wel een verwijzing van een revalidatiearts en goedkeuring van de medisch adviseur van uw zorgverzekeraar nodig.

Administratieve afwikkeling

De afdeling materiële dienstverlening van MedifitReha zorgt voor de administratieve afwikkeling en geeft u informatie over bijvoorbeeld aanvraagprocedures, regelingen en vergoedingen.

Wilt u meer informatie over de kosten en vergoedingen van het revalideren bij MedifitReha in Spanje? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

voordeur medifit reha revalidatiecentrum spanje

Ik wil me

aanmelden

Ik wil iemand

verwijzen

Bekijk het

aanbod

Stel een

vraag

Velen gingen u voor:

Nanda, Nederland

Echt, wat een fantastische revalidatie centrum! Ben net 2,5 week terug na een heupoperatie. Wat een professionals en lieve mooie mensen! Een aanrader voor ieder die hier " geen" nazorg krijgen adviseer ik: ga naar Spanje en Medifit... zorgverzekeraars vergoeden dit. Fantastisch team!!
review henny vissers - witte

Henny Vissers - Witte, Nederland

Voor alle lotgenoten, hoe triest de omstandigheden ook zijn, bij een bezoek aan de revalidatie kliniek in Moraira, kan je met samenwerking van dit fantastische therapeuten team, heel erg veel leren, in zowel fysiek als mentaal opzicht!
review Klaas Jan Hindriks

Klaas Jan Hindriks - Buitenland Correspondent NOS, Nederland

Jullie organisatie en behandel centrum onderscheidt zich niet alleen door de medische kennis maar vooral door toewijding en de inspirerende ondersteuning van de uiterst ervaren medewerkers.
review debbie

Debbie, Nederland

De dagelijkse beslommeringen kun je letterlijk thuis laten en je volledig op je herstel richten, zowel geestelijk als lichamelijk. Een geweldig concept en geweldige lieve mensen! Ik heb weer een doel en zie de toekomst weer een beetje zitten, deze was voor dit avontuur nul!

Longpatient, Nederland

Op 09/11 ben ik begonnen met de 8 weken interne COPD Revalidatie van MedifitReha hier in Spanje. Dit was voor mij de laatste kans, ik was niet meer blij met dit leven. Alles door de gevolgen van COPD. Het snakken naar adem , geen 5 meter meer kunnen lopen, de longaanvallen, en vooral het snakken naar adem. En ook voor de omgeving was het niet fijn om me zo te zien. Lees meer
review Mildred May

Mildred May, Den Haag

Ik voelde me erg op mijn gemak door de lieve zorgzame therapeuten. Ook verbleef ik in een mooi appartement waar ik aan mijn rust toe kwam. Deze 6 weken hebben mij een stuk sterker en zekerder gemaakt.
review esther

Esther, Nederland

Vanaf het eerste moment dat mijn vrouw Esther in Spanje kwam tot en met het laatste is er super voor haar gezorgd. Zowel fysiek en geestelijk is er aan het herstel van Esther gewerkt en met succes! Wij hebben er geen moment spijt van gehad en zullen het echt iedereen aanraden!
jos jansen - patient Meditit Reha

Jos Jansen, Nederland

8 weken lang heb ik keihard getraind met de therapeuten. Resultaat is dat ik nu veel meer uithoudingsvermogen heb. Voel me ook véél beter. De gezonde lucht aan de Costa Blanca heeft ook goed meegeholpen.
Medifit Reha