Medifit Retreat

Ontdek jouw weg naar een gezonde levensstijl aan de Costa Blanca!

Claim tijdelijk 10% korting

Ben jij een gedreven ondernemer die dag in dag uit zijn bedrijf met passie leidt, maar merk je dat je eigen vitaliteit een deuk heeft opgelopen? Voel je die vermoeidheid toeslaan, die je concentratie verstoort en je humeurig maakt, zelfs tegenover je gewaardeerde medewerkers? Je kleding zit niet zo lekker meer, je hebt al wat pogingen gedaan om je fitheid te verbeteren, echter zonder resultaat.

Je bent niet alleen. De constante druk van het ondernemerschap kan zijn tol eisen en je beseft dat als je uitvalt door lichamelijke problemen welke gevolgen dit heeft.

Bij Medifit Retreat begrijpen we de unieke uitdagingen waarmee drukbezette individuen zoals jij worden geconfronteerd. Waar maak je tijd vrij voor je gezondheid? Ons retreat is niet zomaar een tijdelijke oplossing, het is de start van een levensveranderende reis naar een gezonde, evenwichtigere levensstijl.

Met het Medifit Retreat bieden we jou dé oplossing tot het krijgen van een gezonde levensstijl. Je wordt één week lang ondergedompeld in een oase van herstel en gezondheid, begeleid door een team van ervaren gezondheidsspecialisten, in een prachtige omgeving in Spanje

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en ontdek jouw weg naar een gezonde levensstijl.

Meer informatie

Wees er snel bij en ontvang de snelle beslisser korting! Dit is een korting van 10% voor de eerste 4 deelnemers.

Wat is het Medifit Retreat?

Tijdens het Medifit Retreat leer je niet alleen hoe je gezonde keuzes kunt maken, maar ontdek je ook de kracht van een gebalanceerde levensstijl. Ons toegewijde team zal je begeleiden bij het verliezen van overbodige kilo’s, het vergroten van je energie en het begrijpen van je totale gezondheidstoestand. Dit is geen quick fix, maar een duurzame verandering. Dit doen wij door je een aantal fundamenten van gezond leven aan te leren, namelijk:

 • Het belang van gezond eten en beweging
 • Hoe je om moet gaan met verleidingen bij sociale verplichtingen, denk aan het hapje en drankje
 • Het omgaan met emotie eten
 • Hoe je op efficiënte wijze effectief en blessurevrij kunt sporten
 • Het maken van gezonde maaltijden zonder gedoe
 • Hoe je etiketten kunt lezen om gezond eten te kunnen onderscheiden

Ons team staat voor je klaar

Soms vereisen nieuwe gewoonten meer dan alleen fysieke inspanning. Je wordt persoonlijk en diepgaand begeleid door ons team van medische specialisten. Daarom bieden we ook de mogelijkheid van diepgaande en persoonlijke begeleiding bij ons team van medisch specialisten, bestaande uit:

 • Een Huisarts
 • Een Cardioloog
 • Een Fysiotherapeut
 • Een Personal trainer
 • Een Psycholoog gespecialiseerd in lifestyle verbetering
 • Een Diëtiste gespecialiseerd in verleiding- en emotie eten

Dit toegewijde team zal je voorzien van de bouwstenen die nodig zijn om zowel fysieke als mentale gezondheid te behouden. Op die manier zorgen we ervoor dat je na het verlaten van ons retreat beschikt over de handvatten voor de gezonde levensstijl waar je naar verlangt en waarvan je weet dat deze zo belangrijk is.

Persoonlijke nazorg voor langdurige resultaten

Na jouw ervaring bij Medifit Retreat, is het van belang dat deze ervaring blijvende resultaten oplevert. Ons toegewijde team zal je gedurende 6 weken begeleiden op jouw reis naar een gezonde levensstijl. We begrijpen dat de overgang naar het dagelijkse leven uitdagend kan zijn, daarom hebben we een zorgvuldig traject opgesteld om ervoor te zorgen dat jouw nieuwe gewoonten stevig verankerd raken.

Tijdens deze periode plannen we twee consulten, speciaal ontworpen om jouw vooruitgang  te bespreken. We willen ervoor zorgen dat de positieve veranderingen die je hebt doorgemaakt tijdens het retreat, naadloos worden geïntegreerd in jouw dagelijks leven. Jouw succes is onze prioriteit, en we staan klaar om je te ondersteunen bij elke stap.

 

 

Beleef een dag vol persoonlijke ontwikkeling: Een Glimp van Medifit Retreats

TijdActiviteit
08:00 – 10:00Beweging (HIT, schema volgen, wandelen, fitness, yoga, ademsessie, etc.)
10:00 – 12:00Lezing en/of afspraken met het medisch team (fyshio, cardioloog, diëtiste, etc.)
12:00 – 14:00Samen boodschappen doen en lunch voorbereiden
14:00 – 18:00Vrije tijd voor aanvullende activiteiten naar keuze
18:00 – 19:30Lezing, vragenronde
19:30Vrije tijd tot de volgende ochtend

 

Resultaten na jouw Medifit Retreat

Na een week bij Medifit Retreats aan de schilderachtige Costa Blanca, wacht er een wereld van  veranderingen op jou. Wat kun je precies verwachten na jouw retreat?

 • Verbeterde fysieke Kracht en Uithoudingsvermogen: Een opmerkelijke verbetering in jouw fysieke conditie en uithoudingsvermogen.
 • Gewichtsverlies: je kunt verwachten dat overtollig gewicht verdwijnt en plaatsmaakt voor een zelfverzekerd gevoel.
 • Verhoogde energie door de dag: meer energie waardoor je actiever en alerter bent.
 • Dieper inzicht in jouw gezondheid: Ontwikkel een verhelderend begrip van jouw totale gezondheidstoestand.
 • Een verbeterd humeur en een algemeen gevoel van welzijn.
 • Betere slaapkwaliteit en meer uitgerust wakker worden: Ervaar diepere slaap en wordt elke ochtend uitgerust wakker.
 • Beheersing van stress: Leer effectief omgaan met stress en uitdagingen.
 • Verhoogde mentale scherpte en focus: Versterk jouw mentale helderheid en focus, wat kan leiden tot verhoogde prestaties.

Bij het Medifit Retreat gaat het niet alleen om het moment van verandering, maar om het begin van een levenslange reis naar een gezonde levensstijl. Schrijf je nu in voor meer informatie.

Financieel voordeel

Het retreat komt mogelijk in aanmerking voor een vergoeding door je zorgverzekering. Via je zorgverzekeraar kun je een deel van de kosten van de medische specialisten dekken. De hoogte van het gedekte bedrag wordt bepaald op basis van het pakket dat je bij je zorgverzekering hebt. Om zeker te weten dat je de mogelijkheid hebt om kosten van het retreat te dekken adviseren we contact op te nemen met je zorgverzekeraar. LET OP houd wel rekening met je eigen risico.

Grijp nu je kans!

Zet nu de stap richting een gezondere levensstijl met Medifit Retreat. Laat je contactgegevens achter zodat we je meer informatie kunnen geven. Samen zorgen we voor een blijvende verandering in jouw levensstijl!

Wees er snel bij en ontvang de snelle beslisser korting! Dit is een korting van 10% voor de eerste 4 deelnemers.

Meer informatie

Wees er snel bij en ontvang de snelle beslisser korting! Dit is een korting van 10% voor de eerste 4 deelnemers.

HCB Medifit