Revalidatie bij longaandoeningen

Herstellen en grenzen verleggen

longrevalidatie - COPD - COVID

Complex Chronisch Longfalen

U leert tijdens u verblijf omgaan met uw longaandoening. We werken aan het sterker maken van lichaam én geest met het uiteindelijke doel om weer zo goed mogelijk aan de maatschappij deel te kunnen nemen.

COPD Revalidatie

Door verslechtering van de longinhoud en functie heeft COPD een grote invloed op het dagelijks leven.

Het COPD-revalidatieprogramma van Medifit Reha is erop gericht de klachten die gepaard gaan met COPD zoveel mogelijk te verbeteren. Het doel van de revalidatie is het verbeteren van de levenskwaliteit en het verminderen van vermoeidheid en kortademigheid klachten, verminderen van het aantal exacerbaties en ziekenhuisopnames.

COPD revalidatie afbeelding longen
covid-19 revalidatie

COVID-19 revalidatie

De gevolgen van COVID-19 kunnen groot zijn. Een longrevalidatie traject bij patiënten die lijden aan COLD (Corona Obstructive Lung Disease), eventueel in combinatie met een Post intensive care syndrome (PICS), duurt 8 weken. De individuele invulling van het revalidatieprogramma wordt bepaald door een samenwerking tussen u en onze Nederlandse longarts, revalidatiearts en het behandelteam.

Velen gingen u voor:

review Mildred May

Mildred May, Den Haag

Ik voelde me erg op mijn gemak door de lieve zorgzame therapeuten. Ook verbleef ik in een mooi appartement waar ik aan mijn rust toe kwam. Deze 6 weken hebben mij een stuk sterker en zekerder gemaakt.
jos jansen - patient Meditit Reha

Jos Jansen, Nederland

8 weken lang heb ik keihard getraind met de therapeuten. Resultaat is dat ik nu veel meer uithoudingsvermogen heb. Voel me ook véél beter. De gezonde lucht aan de Costa Blanca heeft ook goed meegeholpen.
review Klaas Jan Hindriks

Klaas Jan Hindriks - Buitenland Correspondent NOS, Nederland

Jullie organisatie en behandel centrum onderscheidt zich niet alleen door de medische kennis maar vooral door toewijding en de inspirerende ondersteuning van de uiterst ervaren medewerkers.
review debbie

Debbie, Nederland

De dagelijkse beslommeringen kun je letterlijk thuis laten en je volledig op je herstel richten, zowel geestelijk als lichamelijk. Een geweldig concept en geweldige lieve mensen! Ik heb weer een doel en zie de toekomst weer een beetje zitten, deze was voor dit avontuur nul!
review henny vissers - witte

Henny Vissers - Witte, Nederland

Voor alle lotgenoten, hoe triest de omstandigheden ook zijn, bij een bezoek aan de revalidatie kliniek in Moraira, kan je met samenwerking van dit fantastische therapeuten team, heel erg veel leren, in zowel fysiek als mentaal opzicht!

Nanda, Nederland

Echt, wat een fantastische revalidatie centrum! Ben net 2,5 week terug na een heupoperatie. Wat een professionals en lieve mooie mensen! Een aanrader voor ieder die hier " geen" nazorg krijgen adviseer ik: ga naar Spanje en Medifit... zorgverzekeraars vergoeden dit. Fantastisch team!!
review esther

Esther, Nederland

Vanaf het eerste moment dat mijn vrouw Esther in Spanje kwam tot en met het laatste is er super voor haar gezorgd. Zowel fysiek en geestelijk is er aan het herstel van Esther gewerkt en met succes! Wij hebben er geen moment spijt van gehad en zullen het echt iedereen aanraden!
Medifit Reha