Revalidatie na hernia operatie

Revalidatie via het unieke computergestuurde meetconcept DAVID

Hernia behandeling

Van maandag tot en met vrijdag zult u in de ochtend en middag behandelsessies ondergaan. U krijgt individuele en groeps revalidatie therapie in de oefenzaal, individuele therapie in behandelkamer en indien noodzakelijk hydrotherapie. De behandelingen bestaan voornamelijk uit; fysiotherapie, orthopedische manuele therapie, ergotherapie, massage, psychotherapie, acupunctuur, ontspanningstherapie en medicatie.

Evaluatie

Iedere tweede week vindt er een uitgebreide evaluatie plaats. Hierbij wordt het niveau opnieuw bepaald. Indien nodig wordt het programma bijgesteld door ons behandelteam. Hiervoor wordt eventueel contact opgenomen met uw behandelend orthopeed en/of arts.

Tevens zullen wij door middel van een eindmeting, het eindniveau vaststellen en dit vergelijken met de uitkomsten van de eerste meting, uitgevoerd aan het begin van het behandeltraject. Tenslotte wordt met u een eventueel preventief vervolgtraject besproken en informeren wij uw (huis)arts over de bereikte resultaten.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Geïnteresseerd? Neem direct contact op!

Velen gingen u voor:

review debbie

Debbie, Nederland

De dagelijkse beslommeringen kun je letterlijk thuis laten en je volledig op je herstel richten, zowel geestelijk als lichamelijk. Een geweldig concept en geweldige lieve mensen! Ik heb weer een doel en zie de toekomst weer een beetje zitten, deze was voor dit avontuur nul!
review henny vissers - witte

Henny Vissers - Witte, Nederland

Voor alle lotgenoten, hoe triest de omstandigheden ook zijn, bij een bezoek aan de revalidatie kliniek in Moraira, kan je met samenwerking van dit fantastische therapeuten team, heel erg veel leren, in zowel fysiek als mentaal opzicht!
review Klaas Jan Hindriks

Klaas Jan Hindriks - Buitenland Correspondent NOS, Nederland

Jullie organisatie en behandel centrum onderscheidt zich niet alleen door de medische kennis maar vooral door toewijding en de inspirerende ondersteuning van de uiterst ervaren medewerkers.

Nanda, Nederland

Echt, wat een fantastische revalidatie centrum! Ben net 2,5 week terug na een heupoperatie. Wat een professionals en lieve mooie mensen! Een aanrader voor ieder die hier " geen" nazorg krijgen adviseer ik: ga naar Spanje en Medifit... zorgverzekeraars vergoeden dit. Fantastisch team!!
review Mildred May

Mildred May, Den Haag

Ik voelde me erg op mijn gemak door de lieve zorgzame therapeuten. Ook verbleef ik in een mooi appartement waar ik aan mijn rust toe kwam. Deze 6 weken hebben mij een stuk sterker en zekerder gemaakt.
jos jansen - patient Meditit Reha

Jos Jansen, Nederland

8 weken lang heb ik keihard getraind met de therapeuten. Resultaat is dat ik nu veel meer uithoudingsvermogen heb. Voel me ook véél beter. De gezonde lucht aan de Costa Blanca heeft ook goed meegeholpen.
review esther

Esther, Nederland

Vanaf het eerste moment dat mijn vrouw Esther in Spanje kwam tot en met het laatste is er super voor haar gezorgd. Zowel fysiek en geestelijk is er aan het herstel van Esther gewerkt en met succes! Wij hebben er geen moment spijt van gehad en zullen het echt iedereen aanraden!
Medifit Reha