Revalideren in Spanje – Hoe werkt het?

Hoe werkt revalideren bij Medifit Reha?

Revalideren bij MedifitReha in Spanje, hoe werkt dat nou? We leggen het hieronder stap voor stap uit.

Stap 1 – Diagnose

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek wat u hieronder kunt aanvragen gaan we kijken naar de diagnose. Wanneer u revalidatie nodig heeft, is het noodzakelijk dat er eerst een verwijzing wordt geschreven door een revalidatiearts. Deze verwijzing kan worden geschreven door een revalidatiearts in Nederland of door onze eigen revalidatiearts. Een vrijblijvend kennismakingsgesprek is de eerste stap.

Stap 2 – Kosten

Wij hebben met bijna alle Nederlandse ziektekostenverzekeraars afspraken gemaakt over behandeling in ons revalidatiecentrum. Als uw behandeling in Nederland vergoed wordt, dan is dat ook het geval als u in Spanje wordt behandeld. Wist u dat revalidatie wordt vergoed vanuit het basispakket?

Stap 3 – Voorbereidingen

Wij zorgen dat het volgende voor u geregeld wordt:
• Toestemming van uw verzekeraar
• Vervoer en transfer naar het revalidatiecentrum
• Persoonlijke begeleiding tot en met de financiële afwikkeling

Stap 4 – Revalidatieprogramma

De eerste dag van het revalidatietraject begint altijd met een consult met onze revalidatiearts. Tijdens het behandelproces wordt er regelmatig geëvalueerd om het revalidatieprogramma aan te passen aan wat u op ieder moment het meeste nodig heeft.

Velen gingen u voor:

review henny vissers - witte

Henny Vissers - Witte, Nederland

Voor alle lotgenoten, hoe triest de omstandigheden ook zijn, bij een bezoek aan de revalidatie kliniek in Moraira, kan je met samenwerking van dit fantastische therapeuten team, heel erg veel leren, in zowel fysiek als mentaal opzicht!
jos jansen - patient Meditit Reha

Jos Jansen, Nederland

8 weken lang heb ik keihard getraind met de therapeuten. Resultaat is dat ik nu veel meer uithoudingsvermogen heb. Voel me ook véél beter. De gezonde lucht aan de Costa Blanca heeft ook goed meegeholpen.
review Klaas Jan Hindriks

Klaas Jan Hindriks - Buitenland Correspondent NOS, Nederland

Jullie organisatie en behandel centrum onderscheidt zich niet alleen door de medische kennis maar vooral door toewijding en de inspirerende ondersteuning van de uiterst ervaren medewerkers.

Nanda, Nederland

Echt, wat een fantastische revalidatie centrum! Ben net 2,5 week terug na een heupoperatie. Wat een professionals en lieve mooie mensen! Een aanrader voor ieder die hier " geen" nazorg krijgen adviseer ik: ga naar Spanje en Medifit... zorgverzekeraars vergoeden dit. Fantastisch team!!
review esther

Esther, Nederland

Vanaf het eerste moment dat mijn vrouw Esther in Spanje kwam tot en met het laatste is er super voor haar gezorgd. Zowel fysiek en geestelijk is er aan het herstel van Esther gewerkt en met succes! Wij hebben er geen moment spijt van gehad en zullen het echt iedereen aanraden!
review debbie

Debbie, Nederland

De dagelijkse beslommeringen kun je letterlijk thuis laten en je volledig op je herstel richten, zowel geestelijk als lichamelijk. Een geweldig concept en geweldige lieve mensen! Ik heb weer een doel en zie de toekomst weer een beetje zitten, deze was voor dit avontuur nul!
review Mildred May

Mildred May, Den Haag

Ik voelde me erg op mijn gemak door de lieve zorgzame therapeuten. Ook verbleef ik in een mooi appartement waar ik aan mijn rust toe kwam. Deze 6 weken hebben mij een stuk sterker en zekerder gemaakt.
Medifit Reha