Medische Fitness

Beweegprogramma's op maat bij revalidatiecentrum Medifit

Fysio Fitness

In 2003 is onze praktijk voor fysiotherapie uitgebreid met Fysio Fitness. Onze doelstelling was en is mensen, op een actieve, ontspannen en verantwoorde manier met gezondheidsbevordering bezig te laten zijn. Alle mensen die onder begeleiding van een fysiotherapeut willen sporten zijn van harte welkom. Wij zorgen voor een individueel programma op maat en zullen u helpen op een sportieve en verantwoorde manier fitter te worden en te blijven.

Senioren Fitness

Medifit Reha heeft al jaren een uitgekiend seniorenprogramma voor actieve ouderen. U kunt in overleg met uw fysiotherapeut een programma samenstellen dat bij uw persoonlijke wensen past. U traint een individueel programma in groepsverband. Ook senioren met lichamelijke klachten kunnen bij ons prima aan verbeteringen van hun fitheid werken.

Cardio Fitness

Een vorm van fitness waarbij het trainingsprogramma afgesteld wordt op de gemeten hartslag. Het doel is tijdens verschillende trainingen uw hartslag te monitoren. Zo traint u steeds op uw optimale inspanningsniveau. Dit geeft de beste resultaten voor conditieverbetering, verbetering van de hartfunctie en/of afvallen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Geïnteresseerd? Neem direct contact op!

Velen gingen u voor:

review Klaas Jan Hindriks

Klaas Jan Hindriks - Buitenland Correspondent NOS, Nederland

Jullie organisatie en behandel centrum onderscheidt zich niet alleen door de medische kennis maar vooral door toewijding en de inspirerende ondersteuning van de uiterst ervaren medewerkers.
review Mildred May

Mildred May, Den Haag

Ik voelde me erg op mijn gemak door de lieve zorgzame therapeuten. Ook verbleef ik in een mooi appartement waar ik aan mijn rust toe kwam. Deze 6 weken hebben mij een stuk sterker en zekerder gemaakt.

Nanda, Nederland

Echt, wat een fantastische revalidatie centrum! Ben net 2,5 week terug na een heupoperatie. Wat een professionals en lieve mooie mensen! Een aanrader voor ieder die hier " geen" nazorg krijgen adviseer ik: ga naar Spanje en Medifit... zorgverzekeraars vergoeden dit. Fantastisch team!!
review esther

Esther, Nederland

Vanaf het eerste moment dat mijn vrouw Esther in Spanje kwam tot en met het laatste is er super voor haar gezorgd. Zowel fysiek en geestelijk is er aan het herstel van Esther gewerkt en met succes! Wij hebben er geen moment spijt van gehad en zullen het echt iedereen aanraden!
jos jansen - patient Meditit Reha

Jos Jansen, Nederland

8 weken lang heb ik keihard getraind met de therapeuten. Resultaat is dat ik nu veel meer uithoudingsvermogen heb. Voel me ook véél beter. De gezonde lucht aan de Costa Blanca heeft ook goed meegeholpen.
review debbie

Debbie, Nederland

De dagelijkse beslommeringen kun je letterlijk thuis laten en je volledig op je herstel richten, zowel geestelijk als lichamelijk. Een geweldig concept en geweldige lieve mensen! Ik heb weer een doel en zie de toekomst weer een beetje zitten, deze was voor dit avontuur nul!
review henny vissers - witte

Henny Vissers - Witte, Nederland

Voor alle lotgenoten, hoe triest de omstandigheden ook zijn, bij een bezoek aan de revalidatie kliniek in Moraira, kan je met samenwerking van dit fantastische therapeuten team, heel erg veel leren, in zowel fysiek als mentaal opzicht!