Revalidatie na knie- of heupoperatie

U hebt pijn in de knie of heup en u wilt hiervoor de beste medische zorg?

Revalidatie na een knie- of heupoperatie

De medische ingreep wordt uitgevoerd in het internationale ziekenhuis Hospital Clínica Benidorm (HCB). De medische nazorg en revalidatie vindt plaats in het internationale revalidatiecentrum MedifitReha. Het knie of heup medische luchtbrug Spanje concept is een uniek samenwerkingsverband tussen het HCB en MedifitReha aan de Costa Blanca.

Wij zijn met ons concept erkend door de VGZ-groep. Dit wil zeggen dat het gehele concept van knieprothese of heupprothese met het intensieve revalidatieprogramma van twee uur revalidatietherapie per dag volledig wordt vergoed door verzekeringen zoals; VGZ, Univé Zorg, Bewuzt,  Zekur, IZA, IZZ, UnitedConsumers, UMC zorgverzekering en Zorgzaam.

Intensieve revalidatie na een knie- of heupoperatie met resultaat

Door de nieuwste operatiemethode en het intensieve interne revalidatieprogramma bent u na vier weken weer toe aan de normale dagelijkse activiteiten. Dat is normaal gesproken meestal pas na drie maanden mogelijk. In uw eigen land heeft u slechts twee keer per week 30 minuten fysiotherapie, maar bij ons iedere dag twee uur. U mag daarom verwachten dat het herstel vele malen sneller zal gaan dan gemiddeld.

heupoperatie revalidatieprogramma

Revalidatie zonder operatie in Spanje

Wij zijn met name gespecialiseerd in revalidatie na heupprothese, knieprothese, artroscopie of kruisbandreconstructie (wel of niet uitgevoerd in ons ziekenhuis). Het is dus ook mogelijk deel te nemen aan het revalidatieprogramma als u in uw eigen land bent geopereerd of juist wilt voorkomen dat u een knieoperatie of heupoperatie moet ondergaan. Deze behandelingen worden niet volledig vergoed door de Nederlandse zorgverzekeraars, maar gedeeltelijk als eerstelijns behandelingen (fysiotherapie, ergotherapie, etc.)

Wij werken grensoverschrijdend met de nieuwste behandeltechnieken. Onze methode heeft zich bewezen in het snelle herstel van knie-en heupklachten, zodat u snel en zonder pijn uw activiteiten weer op kunt pakken. Wij hebben al veel patiënten behandeld met uitstekende resultaten.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Geïnteresseerd? Neem direct contact op!

Velen gingen u voor:

jos jansen - patient Meditit Reha

Jos Jansen, Nederland

8 weken lang heb ik keihard getraind met de therapeuten. Resultaat is dat ik nu veel meer uithoudingsvermogen heb. Voel me ook véél beter. De gezonde lucht aan de Costa Blanca heeft ook goed meegeholpen.
review Klaas Jan Hindriks

Klaas Jan Hindriks - Buitenland Correspondent NOS, Nederland

Jullie organisatie en behandel centrum onderscheidt zich niet alleen door de medische kennis maar vooral door toewijding en de inspirerende ondersteuning van de uiterst ervaren medewerkers.

Nanda, Nederland

Echt, wat een fantastische revalidatie centrum! Ben net 2,5 week terug na een heupoperatie. Wat een professionals en lieve mooie mensen! Een aanrader voor ieder die hier " geen" nazorg krijgen adviseer ik: ga naar Spanje en Medifit... zorgverzekeraars vergoeden dit. Fantastisch team!!
review henny vissers - witte

Henny Vissers - Witte, Nederland

Voor alle lotgenoten, hoe triest de omstandigheden ook zijn, bij een bezoek aan de revalidatie kliniek in Moraira, kan je met samenwerking van dit fantastische therapeuten team, heel erg veel leren, in zowel fysiek als mentaal opzicht!
review debbie

Debbie, Nederland

De dagelijkse beslommeringen kun je letterlijk thuis laten en je volledig op je herstel richten, zowel geestelijk als lichamelijk. Een geweldig concept en geweldige lieve mensen! Ik heb weer een doel en zie de toekomst weer een beetje zitten, deze was voor dit avontuur nul!
review Mildred May

Mildred May, Den Haag

Ik voelde me erg op mijn gemak door de lieve zorgzame therapeuten. Ook verbleef ik in een mooi appartement waar ik aan mijn rust toe kwam. Deze 6 weken hebben mij een stuk sterker en zekerder gemaakt.
review esther

Esther, Nederland

Vanaf het eerste moment dat mijn vrouw Esther in Spanje kwam tot en met het laatste is er super voor haar gezorgd. Zowel fysiek en geestelijk is er aan het herstel van Esther gewerkt en met succes! Wij hebben er geen moment spijt van gehad en zullen het echt iedereen aanraden!
Medifit Reha