Revalidatie na knie- of heupoperatie

U hebt pijn in de knie of heup en u wilt hiervoor de beste medische zorg?

Revalidatie na een knieoperatie of heupoperatie

De medische ingreep wordt uitgevoerd in het internationale ziekenhuis Hospital Clínica Benidorm (HCB). De medische nazorg en revalidatie vindt plaats in het internationale revalidatiecentrum MedifitReha. Het knie of heup medische luchtbrug Spanje concept is een uniek samenwerkingsverband tussen het HCB en MedifitReha aan de Costa Blanca.

Wij zijn met ons concept erkend door de VGZ-groep. Dit houdt in dat het gehele concept van knieprothese of heupprothese, inclusief het intensieve revalidatieprogramma van twee uur revalidatietherapie per dag, volledig wordt vergoed door verzekeringen zoals; VGZ, Univé Zorg, Bewuzt,  Zekur, IZA, IZZ, UnitedConsumers, UMC zorgverzekering en Zorgzaam.

Intensieve revalidatie na een knieoperatie of heupoperatie met resultaat

Door de nieuwste operatiemethode en het intensieve interne revalidatieprogramma bent u na vier weken weer toe aan de normale dagelijkse activiteiten. Dat is normaal gesproken meestal pas na drie maanden mogelijk. In uw eigen land heeft u slechts twee keer per week 30 minuten fysiotherapie, maar bij ons iedere dag twee uur. U mag daarom verwachten dat het herstel vele malen sneller zal gaan dan gemiddeld.

heupoperatie revalidatieprogramma

Revalidatie zonder operatie in Spanje

Wij zijn met name gespecialiseerd in revalidatie na heupprothese, knieprothese, artroscopie of kruisbandreconstructie (wel of niet uitgevoerd in ons ziekenhuis). Het is dus ook mogelijk deel te nemen aan het revalidatieprogramma als u in uw eigen land bent geopereerd of juist wilt voorkomen dat u een knieoperatie of heupoperatie moet ondergaan. Deze behandelingen worden niet volledig vergoed door de Nederlandse zorgverzekeraars, maar gedeeltelijk als eerstelijns behandelingen (fysiotherapie, ergotherapie, etc.)

Wij werken grensoverschrijdend met de nieuwste behandeltechnieken. Onze methode heeft zich bewezen in het snelle herstel van knie-en heupklachten, zodat u snel en zonder pijn uw activiteiten weer op kunt pakken. Wij hebben al veel patiënten behandeld met uitstekende resultaten.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Geïnteresseerd? Neem direct contact op!

Velen gingen u voor:

jos jansen - patient Meditit Reha

Jos Jansen, Nederland

8 weken lang heb ik keihard getraind met de therapeuten. Resultaat is dat ik nu veel meer uithoudingsvermogen heb. Voel me ook véél beter. De gezonde lucht aan de Costa Blanca heeft ook goed meegeholpen.
review debbie

Debbie, Nederland

De dagelijkse beslommeringen kun je letterlijk thuis laten en je volledig op je herstel richten, zowel geestelijk als lichamelijk. Een geweldig concept en geweldige lieve mensen! Ik heb weer een doel en zie de toekomst weer een beetje zitten, deze was voor dit avontuur nul!

Nanda, Nederland

Echt, wat een fantastische revalidatie centrum! Ben net 2,5 week terug na een heupoperatie. Wat een professionals en lieve mooie mensen! Een aanrader voor ieder die hier " geen" nazorg krijgen adviseer ik: ga naar Spanje en Medifit... zorgverzekeraars vergoeden dit. Fantastisch team!!
review henny vissers - witte

Henny Vissers - Witte, Nederland

Voor alle lotgenoten, hoe triest de omstandigheden ook zijn, bij een bezoek aan de revalidatie kliniek in Moraira, kan je met samenwerking van dit fantastische therapeuten team, heel erg veel leren, in zowel fysiek als mentaal opzicht!
review Mildred May

Mildred May, Den Haag

Ik voelde me erg op mijn gemak door de lieve zorgzame therapeuten. Ook verbleef ik in een mooi appartement waar ik aan mijn rust toe kwam. Deze 6 weken hebben mij een stuk sterker en zekerder gemaakt.

Frank Bierlee, Nederland

Op 09/11 ben ik begonnen met de 8 weken interne COPD Revalidatie van MedifitReha hier in Spanje. Dit was voor mij de laatste kans, ik was niet meer blij met dit leven. Alles door de gevolgen van COPD. Het snakken naar adem , geen 5 meter meer kunnen lopen, de longaanvallen, en vooral het snakken naar adem. En ook voor de omgeving was het niet fijn om me zo te zien. Lees meer
review esther

Esther, Nederland

Vanaf het eerste moment dat mijn vrouw Esther in Spanje kwam tot en met het laatste is er super voor haar gezorgd. Zowel fysiek en geestelijk is er aan het herstel van Esther gewerkt en met succes! Wij hebben er geen moment spijt van gehad en zullen het echt iedereen aanraden!

Marije, Nederland

Bij HCB Medifit wist ik vanaf het eerste moment dat ik in goede handen was, letterlijk en figuurlijk. Wat een fijne mensen. Er is veel kennis en kunde maar vooral ook echte aandacht en een zorgvuldige afstemming. De andere grote kracht van het PCS-traject ligt voor mij in de combinatie van verschillende behandelingen. Wat mij hierin vooral heeft geholpen was dat alle onderdelen zowel gericht waren op training en verbetering van het lichamelijke aspect (namelijk de klachten die ik ervaar) als op hoe ik hiermee om kan gaan. Lees meer

Jan-Luc Coenen, Nederland

Na twee knie operaties in één jaar, heb ik de stap genomen om te gaan revalideren bij Medifit Reha in Spanje. Het team van therapeuten en trainers heeft me fantastisch opgevangen. In vier weken tijd hebben ze me geholpen waardoor ik nu weer goed kan lopen, traplopen en fietsen. De samenwerking tussen de zeer deskundige artsen en therapeuten is fantastisch waardoor ik me als patiënt altijd het middelpunt heb gevoeld. De kwalitatief hoogstaande zorg in een menselijke omgeving hebben er voor gezorgd dat ik een grote stap in mijn revalidatie heb kunnen maken. Dank jullie wel!   Jan-Luc is eigenaar van Fausto wielercafé. Bekijk zijn website hier: https://fausto.today/
review Klaas Jan Hindriks

Klaas Jan Hindriks - Buitenland Correspondent NOS, Nederland

Jullie organisatie en behandel centrum onderscheidt zich niet alleen door de medische kennis maar vooral door toewijding en de inspirerende ondersteuning van de uiterst ervaren medewerkers.
HCB Medifit