Aanmelding

Aanmelden voor een revalidatietraject

Fijn dat u overweegt zich aan te melden voor de specialistische revalidatieverzorging bij revalidatiecentrum HCB Medifit! Hieronder vindt u alles wat u moet weten voor de eerste stappen tot aanmelding.  Om u aan te melden voor een revalidatietraject, zijn er een aantal zaken waar u rekening mee moet houden. We zetten ze hieronder op een rijtje.

Afspraak maken bij Revalidatiecentrum HCB Medifit

Heeft u een verwijzing of niet? Dan nodigen we u graag uit tot het maken van de eerste afspraak met onze revalidatiearts of een therapeut. U kunt contact opnemen met de receptie via het contactformulier hieronder of telefonisch via (+34 ) 96 649 54 48. Neem voor het annuleren van afspraken, in ieder geval 24 uur van tevoren, telefonisch contact op met onze receptie.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Inschrijving- en afsprakenbalie Medifit Reha
Maandag tot vrijdag van 09.00 tot 19.00 uur
Zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur
Telefoon: (+34) 966 495 448

voordeur medifit reha revalidatiecentrum spanje

Verwijzing

Om in aanmerking te komen voor een revalidatietraject is het noodzakelijk dat u een verwijzing hebt van een revalidatiearts. Deze kan worden geschreven door een revalidatiearts in Nederland of door onze eigen revalidatiearts. Echter, voordat u bij de revalidatiearts mag komen, heeft u een verwijzing nodig van de huisarts of een specialist naar de revalidatiearts.

Wilt u bij HCB Medifit komen revalideren, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij zullen vervolgens alles (aanvraag, transport, opname, enzovoorts) zo snel mogelijk voor u regelen.

Kosten en vergoedingen

Uw ziektekostenverzekeraar is volgens de Nederlandse en Europese wetgeving verplicht de kosten van een klinische en poliklinische revalidatiebehandeling te vergoeden vanuit de basisverzekering. Hiervoor is wel een indicatiestelling van een revalidatiearts nodig. Wij werken samen met alle Nederlandse zorgverzekeraars. De afdeling materiële dienstverlening van HCB Medifit zorgt voor de administratieve afwikkeling en geeft u informatie over bijvoorbeeld aanvraagprocedures, regelingen en vergoedingen.

revalidatiecentrum
privacy icon

Privacy

Tijdens uw behandeling leggen we uw administratieve en medische gegevens vast in een (medisch) dossier. Ook nemen we uw gegevens op in een patiëntenregistratiesysteem en in de financiële administratie. Alleen medewerkers die bij uw behandeling betrokken zijn, mogen uw gegevens inzien. Zij hebben tegenover anderen een geheimhoudingsplicht.

Velen gingen u voor:

Marije, Nederland

Bij HCB Medifit wist ik vanaf het eerste moment dat ik in goede handen was, letterlijk en figuurlijk. Wat een fijne mensen. Er is veel kennis en kunde maar vooral ook echte aandacht en een zorgvuldige afstemming. De andere grote kracht van het PCS-traject ligt voor mij in de combinatie van verschillende behandelingen. Wat mij hierin vooral heeft geholpen was dat alle onderdelen zowel gericht waren op training en verbetering van het lichamelijke aspect (namelijk de klachten die ik ervaar) als op hoe ik hiermee om kan gaan. Lees meer
review henny vissers - witte

Henny Vissers - Witte, Nederland

Voor alle lotgenoten, hoe triest de omstandigheden ook zijn, bij een bezoek aan de revalidatie kliniek in Moraira, kan je met samenwerking van dit fantastische therapeuten team, heel erg veel leren, in zowel fysiek als mentaal opzicht!
review Klaas Jan Hindriks

Klaas Jan Hindriks - Buitenland Correspondent NOS, Nederland

Jullie organisatie en behandel centrum onderscheidt zich niet alleen door de medische kennis maar vooral door toewijding en de inspirerende ondersteuning van de uiterst ervaren medewerkers.
review Mildred May

Mildred May, Den Haag

Ik voelde me erg op mijn gemak door de lieve zorgzame therapeuten. Ook verbleef ik in een mooi appartement waar ik aan mijn rust toe kwam. Deze 6 weken hebben mij een stuk sterker en zekerder gemaakt.
review esther

Esther, Nederland

Vanaf het eerste moment dat mijn vrouw Esther in Spanje kwam tot en met het laatste is er super voor haar gezorgd. Zowel fysiek en geestelijk is er aan het herstel van Esther gewerkt en met succes! Wij hebben er geen moment spijt van gehad en zullen het echt iedereen aanraden!

Chiel (Michael) & Aty Visser-Dekker, Nederland

Michael kwam in een rolstoel aan in Moraira en vertrok met alleen een wandelstok als (tijdelijke) steun bij het lopen. Veel beter dan we ooit hadden gehoopt!

Karin Takes, Nederland

Wauwww toch wel trots op mezelf maar vooral op jullie allemaal. Het warme gevoel als ik terugdenk blijf ik vasthouden. Moed, kracht, vertrouwen en levenslust allemaal fantastische kados die ik heb mogen ontvangen van jullie top team... meer lezen  

Nanda, Nederland

Echt, wat een fantastische revalidatie centrum! Ben net 2,5 week terug na een heupoperatie. Wat een professionals en lieve mooie mensen! Een aanrader voor ieder die hier " geen" nazorg krijgen adviseer ik: ga naar Spanje en Medifit... zorgverzekeraars vergoeden dit. Fantastisch team!!

Armand Herzberg, Nederland

Door het trainen naar mijn behoefte en het toepassen van maatwerk, heb ik de revalidatie als effectief ervaren.

Lees meer

review debbie

Debbie, Nederland

De dagelijkse beslommeringen kun je letterlijk thuis laten en je volledig op je herstel richten, zowel geestelijk als lichamelijk. Een geweldig concept en geweldige lieve mensen! Ik heb weer een doel en zie de toekomst weer een beetje zitten, deze was voor dit avontuur nul!

Frank Bierlee, Nederland

Op 09/11 ben ik begonnen met de 8 weken interne COPD Revalidatie van MedifitReha hier in Spanje. Dit was voor mij de laatste kans, ik was niet meer blij met dit leven. Alles door de gevolgen van COPD. Het snakken naar adem , geen 5 meter meer kunnen lopen, de longaanvallen, en vooral het snakken naar adem. En ook voor de omgeving was het niet fijn om me zo te zien. Lees meer

Bert Huizingh, Nederland

Aan ieder die heeft bijgedragen aan mijn herstel: daar ben ik zeer dankbaar voor. Het enthousiasme en de passie voor het vak spatten er vanaf. Daarbij opgeteld de persoonlijke aandacht en jullie oog voor de omstandigheden van dag tot dag, maken dat ik het gevoel heb een paar vrienden achter te moeten laten. Dus hierbij speciale dank aan Ana, José, Maria, Marjolein en aan jou voor jullie begeleiding! Mocht het tot verdere (medische) behandeling/revalidatie komen van de door jullie geconstateerde gebreken aan mijn linkervoet, dan zal ik er zeker mijn best voor doen om weer terug te komen onder de vleugels van Medifit!

Jan-Luc Coenen, Nederland

Na twee knie operaties in één jaar, heb ik de stap genomen om te gaan revalideren bij Medifit Reha in Spanje. Het team van therapeuten en trainers heeft me fantastisch opgevangen. In vier weken tijd hebben ze me geholpen waardoor ik nu weer goed kan lopen, traplopen en fietsen. De samenwerking tussen de zeer deskundige artsen en therapeuten is fantastisch waardoor ik me als patiënt altijd het middelpunt heb gevoeld. De kwalitatief hoogstaande zorg in een menselijke omgeving hebben er voor gezorgd dat ik een grote stap in mijn revalidatie heb kunnen maken. Dank jullie wel!   Jan-Luc is eigenaar van Fausto wielercafé. Bekijk zijn website hier: https://fausto.today/

Janine Vorstenbosch, Nederland

Wat was het een fantastische ervaring en het heeft mij veel gebracht. 8 weken revalideren zowel fysiek als mentaal. In de setting van een heel fijn zorghotel, waar het mij werkelijk aan niets ontbrak. Waar ik naast het dagelijks oefenen en trainen tot rust kwam. Een bonus was het ontmoetten van lotgenoten. Vele mooie gesprekken s’avonds op het terras. meer lezen
jos jansen - patient Meditit Reha

Jos Jansen, Nederland

8 weken lang heb ik keihard getraind met de therapeuten. Resultaat is dat ik nu veel meer uithoudingsvermogen heb. Voel me ook véél beter. De gezonde lucht aan de Costa Blanca heeft ook goed meegeholpen.
HCB Medifit