Geriatrische Revalidatie

Geriatrische revalidatie is erop gericht ouderen, na bijvoorbeeld een operatieve ingreep of langdurige ziekenhuisopname, zo snel mogelijk weer in hun eigen omgeving te laten functioneren.

Wat is geriatrische revalidatie?

Geriatrische revalidatiezorg (GRZ) is kortdurende, multidisciplinaire, op herstel gerichte zorg voor de groep van kwetsbare patiënten die na een ziekenhuisopname voor revalidatiebehandeling in een verpleeghuis worden opgenomen. Hierbij is het doel deze patiënten terug te laten keren naar de thuissituatie.

Intensieve revalidatie voor ouderen

Hebt u een operatieve ingreep gehad en kunt u na de ziekenhuisopname nog niet naar huis? Dan kunt u worden opgenomen in ons revalidatiecentrum met 24 uurs verpleging en medische zorg. Wij verzorgen de revalidatie voor ouderen na een operatieve ingreep volgens de nieuwste inzichten en volledig persoonlijk gericht.

De programma´s zijn volgens de richtlijnen van de Nederlandse geriatrische revalidatiegeneeskunde. Wij zorgen ervoor dat uw revalidatie op de best mogelijke manier en in een prettige sfeer gerealiseerd wordt. Dit met de nodige zorg en therapie. Na de revalidatieperiode is meestal meer dan 90% van onze patiënten weer in staat zelfstandig te functioneren.

Neem direct contact op!

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

HCB Denia
Av. de Gandia, 45, Dénia
(Alicante)

HCB Medifit