Chronische pijn

Pijnrevalidatie is er voor mensen met chronische pijn in het bewegingsapparaat

Pijnrevalidatie is maatwerk

Pijnrevalidatie is maatwerk. U bepaalt samen met de revalidatiearts, psycholoog en het therapeutenteam welke doelen u wilt bereiken. Het behandelteam stelt hierna een behandelplan op, dat past bij uw wensen en mogelijkheden. Aan de hand van de ernst van de problematiek, uw mogelijkheden en onze observaties, bepalen we hoe we gaan behandelen.

Soms is het nodig dat iemand klinisch wordt opgenomen voor de revalidatie; dit wanneer er sprake is van ernstige beperkingen wegens de pijn. Het is echter ook vaak mogelijk de patiënt poliklinisch te behandelen.

Revalideren in een stimulerende en gezonde omgeving

Een extra voordeel van het deelnemen aan ons revalidatieprogramma voor chronische pijn is, dat wij in Spanje gevestigd zijn. Het heerlijke klimaat, de prachtige omgeving en de ontspannen sfeer helpen tijdens uw verblijf enorm op psychologische vlak. Ook het feit dat u weg bent uit uw normale leefomgeving, helpt dat u zich helemaal op uzelf kunt concentreren.

Lichaam en geest kun je niet los van elkaar zien en daarom hebben de eerdergenoemde factoren een directe positieve invloed op chronische pijn.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Geïnteresseerd? Neem direct contact op!

Velen gingen u voor:

review esther

Esther, Nederland

Vanaf het eerste moment dat mijn vrouw Esther in Spanje kwam tot en met het laatste is er super voor haar gezorgd. Zowel fysiek en geestelijk is er aan het herstel van Esther gewerkt en met succes! Wij hebben er geen moment spijt van gehad en zullen het echt iedereen aanraden!
review henny vissers - witte

Henny Vissers - Witte, Nederland

Voor alle lotgenoten, hoe triest de omstandigheden ook zijn, bij een bezoek aan de revalidatie kliniek in Moraira, kan je met samenwerking van dit fantastische therapeuten team, heel erg veel leren, in zowel fysiek als mentaal opzicht!

Nanda, Nederland

Echt, wat een fantastische revalidatie centrum! Ben net 2,5 week terug na een heupoperatie. Wat een professionals en lieve mooie mensen! Een aanrader voor ieder die hier " geen" nazorg krijgen adviseer ik: ga naar Spanje en Medifit... zorgverzekeraars vergoeden dit. Fantastisch team!!
review Mildred May

Mildred May, Den Haag

Ik voelde me erg op mijn gemak door de lieve zorgzame therapeuten. Ook verbleef ik in een mooi appartement waar ik aan mijn rust toe kwam. Deze 6 weken hebben mij een stuk sterker en zekerder gemaakt.
review Klaas Jan Hindriks

Klaas Jan Hindriks - Buitenland Correspondent NOS, Nederland

Jullie organisatie en behandel centrum onderscheidt zich niet alleen door de medische kennis maar vooral door toewijding en de inspirerende ondersteuning van de uiterst ervaren medewerkers.
review debbie

Debbie, Nederland

De dagelijkse beslommeringen kun je letterlijk thuis laten en je volledig op je herstel richten, zowel geestelijk als lichamelijk. Een geweldig concept en geweldige lieve mensen! Ik heb weer een doel en zie de toekomst weer een beetje zitten, deze was voor dit avontuur nul!
jos jansen - patient Meditit Reha

Jos Jansen, Nederland

8 weken lang heb ik keihard getraind met de therapeuten. Resultaat is dat ik nu veel meer uithoudingsvermogen heb. Voel me ook véél beter. De gezonde lucht aan de Costa Blanca heeft ook goed meegeholpen.
Medifit Reha