Medifit Denia

Revalidatiecentrum met verblijf

In Denia is het Ziekenhuis HCB waar Medifit revalidatie en therapieën aanbied. Je kunt terecht voor allerlei behandelingen zoals je in een Nederlandse fysiotherapie praktijk gewend bent.

Daarnaast worden er ook huisbezoeken in Denia en omgeving aangeboden indien nodig.

Denia

Denia, gelegen in Alicante aan de Costa Blanca, Spanje, is een pittoresk kuststadje bekend om zijn historisch kasteel, levendige oude stad en prachtige stranden. Met een rijke geschiedenis, bloeiende haven en heerlijke lokale gastronomie, waaronder de beroemde rode garnaal, is Denia een geliefde bestemming die cultuur, ontspanning en avontuur combineert onder een zonnig klimaat.

Afspraak maken

Revalidatie programma´s

Kies hier de revalidatie die u nodig heeft:

Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over een revalidatietraject bij Medifit HCB? Neem dan gerust contact met ons op. Wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug.

Vul hier vrijblijvend het contactformulier in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voor afspraken kunt u terecht bij:

Inschrijving- en afsprakenbalie
Maandag t/m vrijdag van 09.00 – 19.00 uur
Zaterdag van 10.00 – 13.00 uur
T (+34) 966 495 448

Openingstijden polikliniek fysiotherapie en revalidatie HCB Denia
Maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.00 uur

HCB Denia
Av. de Gandia, 45, Dénia
(Alicante)

Referenties

Bert Huizingh, Nederland

Aan ieder die heeft bijgedragen aan mijn herstel: daar ben ik zeer dankbaar voor. Het enthousiasme en de passie voor het vak spatten er vanaf. Daarbij opgeteld de persoonlijke aandacht en jullie oog voor de omstandigheden van dag tot dag, maken dat ik het gevoel heb een paar vrienden achter te moeten laten.

Dus hierbij speciale dank aan Ana, José, Maria, Marjolein en aan jou voor jullie begeleiding!

Mocht het tot verdere (medische) behandeling/revalidatie komen van de door jullie geconstateerde gebreken aan mijn linkervoet, dan zal ik er zeker mijn best voor doen om weer terug te komen onder de vleugels van Medifit!

Debbie, Nederland

De dagelijkse beslommeringen kun je letterlijk thuis laten en je volledig op je herstel richten, zowel geestelijk als lichamelijk. Een geweldig concept en geweldige lieve mensen! Ik heb weer een doel en zie de toekomst weer een beetje zitten, deze was voor dit avontuur nul!

Jan-Luc Coenen, Nederland

Na twee knie operaties in één jaar, heb ik de stap genomen om te gaan revalideren bij Medifit Reha in Spanje. Het team van therapeuten en trainers heeft me fantastisch opgevangen. In vier weken tijd hebben ze me geholpen waardoor ik nu weer goed kan lopen, traplopen en fietsen. De samenwerking tussen de zeer deskundige artsen en therapeuten is fantastisch waardoor ik me als patiënt altijd het middelpunt heb gevoeld. De kwalitatief hoogstaande zorg in een menselijke omgeving hebben er voor gezorgd dat ik een grote stap in mijn revalidatie heb kunnen maken. Dank jullie wel!

 

Jan-Luc is eigenaar van Fausto wielercafé. Bekijk zijn website hier: https://fausto.today/

HCB Medifit