Medische Fitness

Beweegprogramma's op maat bij revalidatiecentrum Medifit

Bij Revalidatiecentrum Medifit Reha beschikken we over een omvangrijk aanbod van beweegprogramma´s en medische fitness. Deze variëren van seniorenfitness en fitness voor mensen met gezondheidsproblemen tot aan specifieke trainingsprogramma´s voor (top)sporters.

Fysio Fitness

In 2003 is onze praktijk voor fysiotherapie uitgebreid met Fysio Fitness. Onze doelstelling was en is mensen, op een actieve, ontspannen en verantwoorde manier met gezondheidsbevordering bezig te laten zijn. Alle mensen die onder begeleiding van een fysiotherapeut willen sporten zijn van harte welkom. Wij zorgen voor een individueel programma op maat en zullen u helpen op een sportieve en verantwoorde manier fitter te worden en te blijven.

Senioren Fitness

Medifit Reha heeft al jaren een uitgekiend seniorenprogramma voor actieve ouderen. U kunt in overleg met uw fysiotherapeut een programma samenstellen dat bij uw persoonlijke wensen past. U traint een individueel programma in groepsverband. Ook senioren met lichamelijke klachten kunnen bij ons prima aan verbeteringen van hun fitheid werken.

Cardio Fitness

Een vorm van fitness waarbij het trainingsprogramma afgesteld wordt op de gemeten hartslag. Het doel is tijdens verschillende trainingen uw hartslag te monitoren. Zo traint u steeds op uw optimale inspanningsniveau. Dit geeft de beste resultaten voor conditieverbetering, verbetering van de hartfunctie en/of afvallen.


HCB Medifit