HCB Medifit Revalidatiecentrum

Ziekenhuisgroep HCB

Het internationale revalidatiecentrum HCB Medifit in de Costa Blanca, Spanje, staat bekend vanwege zijn succesvolle revalidatieprogramma’s met uitstekende medische zorg. De revalidatiegeneeskunde richt zich op verschillende lichamelijke en psychische problematieken.

Medifit revalideren

Revalidatieafdelingen

Onze revalidatieafdelingen zijn uitgerust met de meest geavanceerde apparatuur en een ervaren team van artsen, specialisten en therapeuten. Wij bieden u alle medische zorg binnen ons revalidatiecentrum. Dit loopt uiteen van revalidatiegeneeskunde (klinisch en poliklinisch), verpleging en diagnostische consulten tot postoperatieve controles, wondverzorging en echografie. Daarnaast bieden we u een volledig gespecialiseerd medisch pakket gericht op het behandelen van uw klachten.

Therapeutisch team

Alle revalidatie en therapeutische behandelingen worden verzorgd door ons vriendelijke en professionele team van therapeuten. artsen en specialisten. De activiteiten in het revalidatiecentrum staan onder leiding van de Nederlanders Michael Martorell Schonenberg en Gerard Krol. Beide hebben uitgebreide ervaring opgedaan in centra in nederland en andere landen binnen Europa.

In nauwe samenwerking met uw behandelend arts en/of specialist stelt HCB Medifit een revalidatieprogramma samen, om uw herstel op een deskundige, veilige en snelle manier te bevorderen.

Medifit treatment
medifit equipment

Revalideren in revalidatiecentrum HCB Medifit

Een revalidatiebehandeling richt zich niet alleen op de ziekte of aandoening zelf, maar probeert ook eventuele blijvende gevolgen ervan zoveel mogelijk te verminderen. Het doel van de revalidatiebehandeling is dat de revalidant in alle opzichten weer zo zelfstandig mogelijk kan functioneren in de maatschappij.

Revalideren in het buitenland

Het behandelprotocol van HCB Medifit is volgens de nieuwste inzichten en voldoet aan de Nederlandse en internationale richtlijnen van de revalidatiegeneeskunde. Wij werken samen met vele verzekeringsmaatschappijen in Nederland en België en hanteren dezelfde tarieven als de revalidatiecentra aldaar.

Bij ons krijgt u meer intensieve één op één behandeluren en persoonlijke aandacht dan in Nederland of België. Ook besteden we meer aandacht aan klachtenpreventie en geven u een oefenprogramma mee naar huis. Zo kunt u eenmaal thuis uw verworven conditie behouden én verbeteren.

Medifit patient - therapiesessie met bal

Ik wil me

aanmelden

Ik wil iemand

verwijzen

Bekijk het

aanbod

Stel een

vraag

HCB Medifit