Weight loss

Medifit Retreat biedt u een persoonlijk programma samengesteld door medische specialisten

weightloss programma

Medifit Retreat

Iedereen weet dat het niet gemakkelijk is af te vallen. Zeker niet als u in het alledaagse ritme doorgaat. Kom daarom naar Medifit Retreat dat zich bevindt aan de Costa Blanca in Spanje. Met het zonnige klimaat, de zee en de bergen dé ideale locatie om aan uw nieuwe levenswijze te beginnen.

Met een professioneel team bestaande uit: specialisten, artsen, therapeuten, psychologe, diëtisten en personal trainers helpen wij u op weg naar een gezonde levensstijl. Afvallen, fit worden, ontspannen, boodschappen doen, gezond leren koken, trainen, praten, enzovoorts. Alles wat nodig is om uw doelen te behalen, reiken wij u aan. Uiteraard bent uzelf uiteindelijk de persoon die het MOET doen!

Zorgvuldig uitgewerkt weight loss programma

Het programma houdt rekening met eventuele aandoeningen zoals bijvoorbeeld: diabetes, hartkwalen, orthopedische problemen. Dit kunnen wij u aanbieden doordat het team van professionele medici u begeleidt gedurende de gehele periode dat u bij ons bent.

Een standaard dag bestaat uit onder andere buitenactiviteiten, trainingen, water aerobics en dieetoefeningen. Een erg gevarieerd en uitdagend programma! Bij terugkomst in Nederland wordt u verder begeleid met uw voedingspatroon door uw persoonlijke Cure4Life consulent bij u in de buurt.

weightloss programma
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Geïnteresseerd? Neem direct contact op!

Velen gingen u voor:

review Mildred May

Mildred May, Den Haag

Ik voelde me erg op mijn gemak door de lieve zorgzame therapeuten. Ook verbleef ik in een mooi appartement waar ik aan mijn rust toe kwam. Deze 6 weken hebben mij een stuk sterker en zekerder gemaakt.
review debbie

Debbie, Nederland

De dagelijkse beslommeringen kun je letterlijk thuis laten en je volledig op je herstel richten, zowel geestelijk als lichamelijk. Een geweldig concept en geweldige lieve mensen! Ik heb weer een doel en zie de toekomst weer een beetje zitten, deze was voor dit avontuur nul!
review esther

Esther, Nederland

Vanaf het eerste moment dat mijn vrouw Esther in Spanje kwam tot en met het laatste is er super voor haar gezorgd. Zowel fysiek en geestelijk is er aan het herstel van Esther gewerkt en met succes! Wij hebben er geen moment spijt van gehad en zullen het echt iedereen aanraden!
review henny vissers - witte

Henny Vissers - Witte, Nederland

Voor alle lotgenoten, hoe triest de omstandigheden ook zijn, bij een bezoek aan de revalidatie kliniek in Moraira, kan je met samenwerking van dit fantastische therapeuten team, heel erg veel leren, in zowel fysiek als mentaal opzicht!

Nanda, Nederland

Echt, wat een fantastische revalidatie centrum! Ben net 2,5 week terug na een heupoperatie. Wat een professionals en lieve mooie mensen! Een aanrader voor ieder die hier " geen" nazorg krijgen adviseer ik: ga naar Spanje en Medifit... zorgverzekeraars vergoeden dit. Fantastisch team!!
jos jansen - patient Meditit Reha

Jos Jansen, Nederland

8 weken lang heb ik keihard getraind met de therapeuten. Resultaat is dat ik nu veel meer uithoudingsvermogen heb. Voel me ook véél beter. De gezonde lucht aan de Costa Blanca heeft ook goed meegeholpen.
review Klaas Jan Hindriks

Klaas Jan Hindriks - Buitenland Correspondent NOS, Nederland

Jullie organisatie en behandel centrum onderscheidt zich niet alleen door de medische kennis maar vooral door toewijding en de inspirerende ondersteuning van de uiterst ervaren medewerkers.
Medifit Reha