Accommodatie

Uw verblijf in HCB Medifit tot in de puntjes verzorgd

Bij HCB Medifit vinden wij het belangrijk dat u zich thuis voelt. Voor een zo comfortabel mogelijk verblijf hebben wij junior suites in ons klinisch centrum. U kunt bij ons in een veilige omgeving en met optimale zorg werken aan uw revalidatie. Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen werkt HCB Medifit samen met de TopzorgGroep Nederland.

Klinische Revalidatie

De klinische revalidatie programma´s worden verzorgt in Denia (Costa Blanca, Spanje). U verblijft in luxe junior suites en het gehele complex is rolstoelvriendelijk. De volledig ingerichte suites zijn van alle comfort voorzien. Zo heeft u beschikking tot een ruime woonkamer, slaapkamer en een comfortabele aangepaste badkamer. Vanaf het terras geniet u van een prachtig uitzicht.

tijdens uw verblijf geniet u van volpension. U kunt rekenen op dagelijkse verpleging (indien nodig), schoonmaak en vervanging linnengoed.

Dit alles zorgt ervoor dat u zich volledig kunt richten op de revalidatie.

Wij bieden een transport- en boodschappendienst, hiervoor zijn wel extra kosten aan verbonden.

 

Faciliteiten

Wij beschikken over meerdere locaties over tal van voorzieningen en faciliteiten. Behalve gezamenlijke ruimtes, consultatie- en behandelkamers zijn er verschillende revalidatiezalen, een overdekt zwembad evenals een buitenbad.

Revalidatie kamers in ons klinisch centrum Denia

Binnen het revalidatiecentrum bevinden zich ruime junior suites. De suites zijn voor 2 persoons gebruik, maar het is mogelijk om hier alleen te verblijven. De suites zijn aangepast voor mensen met een bewegingsprobleem en we beschikken over alle mogelijke hulpmiddelen.

De riante kamers in het klinische centrum zijn ingericht met ieder een eigen badkamer, televisie en koelkast. Tevens zijn er een eet gelegenheden, activiteiten- en verblijfsruimtes in het complex. Tijdens uw verblijf zullen we er alles aan doen om het u zo comfortabel mogelijk te maken. Zo kunt u zich volledig concentreren op uw revalidatie en herstel.

Geriatrische revalidatie in Teulada

In het verpleeghuis in Teulada verzorft Medifit de geriatrische revalidatie en leveren wij fysiotherapie en ergotherapie. Tijdens uw verblijf is er 24 uurs verpleging en volpension. Verder is er een cafetaria, verblijfsruimte, 2 revalidatiezalen, consult/therapie kamers aanwezig. Op uw ruime kamer heeft u een eigen aangepaste badkamer.

Ziekenhuis groep HCB

Ziekenhuisgroep HCB heeft 2 ziekenhuizen, in Benidorm en Denia. Daarnaast hebben ze poliklinische locaties in Moraira, Calpe en Albir. Medifit is de revalildatieafdeling van ziekenhuisgroep HCB en verzorgt binnen HCB Benidorm en HCB Denia de revalidatie en fysiotherapie voor de Nederlandse patiënten die zijn opgenomen in het ziekenhuis. Deze zorg wordt direct afgerekend als wij met uw Nederlandse zorgverzekeraar een contract hebben. Daarnaast kan in de poliklinieken iedereen terecht die fysiotherapie of poliklinische revalidatie nodig heeft. De nederlandse zorgverzekeraar ziet in tegenstelling tot de revalidatie, fysiotherapie als niet gecontracteerde zorg. Dit werkt hetzelfde als een fysiotherapie praktijk in Nederland zonder contract. Deze behandelingen (fysiotherapie, ergotherapie, etc.) moeten direct worden afgerekend, waarna u de rekening in kan dienen bij uw zorgverzekeraar voor vergoeding.

Indien er een indicatie voor (poli-) klinische revalidatie is vragen wij dit voor u aan bij uw zorgverzekeraar. Dit wordt vergoed vanuit het basispakket. De zorgverzekeraars waarmee wij een contract hebben betalen direct aan ons uit en hoeft u dus niets voor te schieten. Neem contact op voor meer informatie.

Ik wil me

aanmelden

Ik wil iemand

verwijzen

Bekijk het

aanbod

Stel een

vraag

HCB Medifit