Accommodatie

Uw verblijf in MedifitReha tot in de puntjes verzorgd

Bij MedifitReha vinden wij het belangrijk dat u zich thuis voelt. Voor een zo comfortabel mogelijk verblijf kunt u op het gebied van accommodatie kiezen tussen luxe revalidatie appartementen en ruime kamers in ons klinische centrum. Op deze manier kunt u in een veilige omgeving en met optimale zorg werken aan uw revalidatie. Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen werkt MedifitReha samen met de TopzorgGroep Nederland.

zorghotel medifit reha spanje bovenaanzicht

Revalidatie appartementen

Onze luxe zorgappartementen bevinden zich aan de Costa Blanca, in Spanje. Het gehele complex is rolstoelvriendelijk en de volledig ingerichte appartementen zijn van alle comfort voorzien. Zo heeft u beschikking tot een ruime woonkamer en keuken, een comfortabele badkamer (met douchestoel) en één of twee slaapkamers. Vanaf het riante terras geniet u van een prachtig uitzicht over de omgeving.

Kookt u liever zelf in de moderne keuken van het appartement of kiest u voor volpension? U kunt rekenen op dagelijkse verpleging, schoonmaak en nieuw linnengoed. Daarnaast beschikken we over een transport- en boodschappendienst. Voor een partner, begeleider of als u zelf in staat bent om te rijden stellen we kosteloos een huurauto ter beschikking.

 

appartement medifit zwembad

Faciliteiten

Ons revalidatiecentrum heeft verschillende locaties en beschikt over tal van voorzieningen en faciliteiten. Behalve moderne gezamenlijke ruimtes, consultatie- en behandelkamers zijn er vier verschillende revalidatiezalen, een aangepast overdekt zwembad evenals een buitenbad.

Revalidatie kamers in ons klinische centrum

Binnen het revalidatiecentrum bevinden zich 24 ruime kamers, de helft met een schitterend uitzicht op zee. De kamers zijn voor individueel gebruik, maar het is mogelijk een extra bed neer te zetten voor een partner of begeleider. Om het u zo comfortabel mogelijk te maken, is er 24-uur per dag verplegend personeel aanwezig voor medische zorg. Ook zijn alle kamers speciaal aangepast voor mensen met een bewegingsprobleem en beschikken we over alle mogelijke hulpmiddelen.

De riante kamers in het klinische centrum zijn ingericht met ieder een eigen badkamer, televisie en koelkast. Tevens zijn er een eetzaal, activiteiten- en verblijfsruimtes in het complex. Tijdens uw verblijf zullen we er alles aan doen om het u zo comfortabel mogelijk te maken. Zo kunt u zich volledig concentreren op uw revalidatie en herstel.

infinity pool palmboom

Blue Infinity – Het 5-sterren appartementencomplex

We hebben er sinds kort voor onze privécliënten een exclusief en rolstoelvriendelijk appartementencomplex bij: Blue Infinity. Voor verzekering cliënten is het ook mogelijk om hier te verblijven met een bijbetaling. Neem contact op of bezoek de Blue Infinity pagina voor meer informatie.

HCB Benidorm & HCB Denia

Medifit Reha verzorgt binnen HCB Benidorm en HCB Denia de fysiotherapie en revalidatie voor de Nederlandse patiënten die zijn opgenomen in het ziekenhuis. Deze zorg wordt doorgaans direct afgerekend met uw Nederlandse zorgverzekeraar. Daarnaast kan in de polikliniek iedereen terecht die fysiotherapie of revalidatie nodig heeft. Dit werkt hetzelfde als een fysiotherapie praktijk in Nederland (en kan dus zonder contractafspraken met de zorgverzekeraar). Deze behandelingen (fysiotherapie, ergotherapie, etc.) moeten direct worden afgerekend, waarna u de rekening in kan dienen bij uw zorgverzekeraar.

Indien er een indicatie is voor (poli- )klinische revalidatie is vragen wij dit voor u aan. Dit wordt vergoed vanuit het basispakket. De meeste zorgverzekeraars betalen direct aan ons uit en hoeft u dus niets voor te schieten. Neem contact op voor meer informatie over de polikliniek in HCB Benidorm en HCB Denia.

Ik wil me

aanmelden

Ik wil iemand

verwijzen

Bekijk het

aanbod

Stel een

vraag

Medifit Reha