Accommodatie

Uw verblijf in HCB Medifit tot in de puntjes verzorgd

Bij HCB Medifit vinden wij het belangrijk dat u zich thuis voelt. Voor een zo comfortabel mogelijk verblijf kunt u op het gebied van accommodatie kiezen tussen luxe revalidatie appartementen en ruime kamers in ons klinische centrum. Op deze manier kunt u in een veilige omgeving en met optimale zorg werken aan uw revalidatie. Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen werkt HCB Medifit samen met de TopzorgGroep Nederland.

zorghotel medifit reha spanje bovenaanzicht

Revalidatie appartementen

Onze luxe zorgappartementen bevinden zich aan de Costa Blanca, in Spanje. Het gehele complex is rolstoelvriendelijk en de volledig ingerichte appartementen zijn van alle comfort voorzien. Zo heeft u beschikking tot een ruime woonkamer en keuken, een comfortabele badkamer (met douchestoel) en één of twee slaapkamers. Vanaf het riante terras geniet u van een prachtig uitzicht over de omgeving.

Kookt u liever zelf in de moderne keuken van het appartement of kiest u voor volpension? U kunt rekenen op dagelijkse verpleging, schoonmaak en nieuw linnengoed. Daarnaast beschikken we over een transport- en boodschappendienst.

 

appartement medifit zwembad

Faciliteiten

Ons revalidatiecentrum heeft verschillende locaties en beschikt over tal van voorzieningen en faciliteiten. Behalve moderne gezamenlijke ruimtes, consultatie- en behandelkamers zijn er vier verschillende revalidatiezalen, een aangepast overdekt zwembad evenals een buitenbad.

Revalidatie kamers in ons klinische centrum

Binnen het revalidatiecentrum bevinden zich 24 ruime kamers, de helft met een schitterend uitzicht op zee. De kamers zijn voor individueel gebruik, maar het is mogelijk een extra bed neer te zetten voor een partner of begeleider. Om het u zo comfortabel mogelijk te maken, is er 24-uur per dag verplegend personeel aanwezig voor medische zorg. Ook zijn alle kamers speciaal aangepast voor mensen met een bewegingsprobleem en beschikken we over alle mogelijke hulpmiddelen.

De riante kamers in het klinische centrum zijn ingericht met ieder een eigen badkamer, televisie en koelkast. Tevens zijn er een eetzaal, activiteiten- en verblijfsruimtes in het complex. Tijdens uw verblijf zullen we er alles aan doen om het u zo comfortabel mogelijk te maken. Zo kunt u zich volledig concentreren op uw revalidatie en herstel.

Daniya – Het 4-sterren complex

We hebben voor onze patiënten een exclusief en rolstoelvriendelijk complex met ruime kamers (junior suite) in Denia. Hier wordt u verzorgd en behandeld door het HCB Medifit team. Neem contact op of bezoek de Daniya  pagina voor meer informatie.

Ziekenhuis groep HCB

Ziekenhuisgroep HCB heeft 2 ziekenhuizen, in Benidorm en Denia. Daarnaast hebben ze poliklinische locaties in Moraira, Calpe en Albir. HCB Medifit is de revalildatieafdeling van ziekenhuisgroep HCB en verzorgt binnen HCB Benidorm en HCB Denia de revalidatie en fysiotherapie voor de Nederlandse patiënten die zijn opgenomen in het ziekenhuis. Deze zorg wordt doorgaans direct afgerekend met uw Nederlandse zorgverzekeraar. Daarnaast kan in de poliklinieken iedereen terecht die fysiotherapie of poliklinische revalidatie nodig heeft. De nederlandse zorgverzekeraar ziet in tegenstelling tot de revalidatie, fysiotherapie als niet gecontracteerde zorg. Dit werkt hetzelfde als een fysiotherapie praktijk in Nederland zonder contract. Deze behandelingen (fysiotherapie, ergotherapie, etc.) moeten direct worden afgerekend, waarna u de rekening in kan dienen bij uw zorgverzekeraar voor vergoeding.

Indien er een indicatie voor (poli-) klinische revalidatie is vragen wij dit voor u aan bij uw zorgverzekeraar. Dit wordt vergoed vanuit het basispakket. De meeste zorgverzekeraars betalen direct aan ons uit en hoeft u dus niets voor te schieten. Neem contact op voor meer informatie.

Ik wil me

aanmelden

Ik wil iemand

verwijzen

Bekijk het

aanbod

Stel een

vraag

HCB Medifit