Medisch Centrum

MedifitReha Medisch Centrum

Het medisch centrum van MedifitReha bestaat uit een poliklinisch revalidatiecentrum in Moraira en een klinische revalidatieafdeling in Teulada – Moraira aan de Costa Blanca. Het revalidatiecentrum MedifitReha staat bekend als een van de beste privé revalidatiecentra in Spanje en als een van de betere revalidatiecentra in Europa. Meer weten over het revalidatiecentrum, de accommodatie of de omgeving? Lees dan snel verder.

medifit reha

Revalidatiecentrum MedifitReha

Het revalidatiecentrum MedifitReha is een modern revalidatiecentrum in de provincie Alicante, aan de Costa Blanca. Het centrum is uitgerust met de meest geavanceerde revalidatieapparatuur. Het ervaren team bestaat uit toptherapeuten, een revalidatiearts en medische specialisten.

medifit reha appartementen

Uw verblijf

Uw verblijf bij MedifitReha is tot in de puntjes verzorgd. Er is ruime keuze uit comfortabele kamers en luxe appartementen. Iedere accommodatievorm is rolstoelvriendelijk en van alle gemakken voorzien. Op deze manier kunt op een veilige manier en met optimale zorg werken aan uw revalidatie.

Omgeving en locatie

Revalidatiecentrum MedifitReha ligt aan de Middellandse Zee in Teulada-Moraira, in het noordelijke deel van de Costa Blanca. Wij verwelkomen u graag op deze charmante locatie vol traditie, een uitstekend klimaat en de beste medische zorg. Meer weten over de locatie en omgeving? Lees dan snel verder.

medifit zwembad palmbomen

Ik wil me

aanmelden

Ik wil iemand

verwijzen

Bekijk het

aanbod

Stel een

vraag

Medifit Reha