Over ons

Ontmoet de mensen achter Medifit

Indien u kiest voor Medifit wilt u uiteraard weten welke mensen u gaan behandelen en wat onze visie is. Maak kennis met ons!

Revalidatiecentrum MedifitReha gelegen aan de Costa Blanca, in Spanje is opgestart door Miguel Martorell Schonenberg en Gerard Krol. Beide hebben fysiotherapie aan de Fontys hogeschool van Eindhoven gestudeerd. Na hun opleiding hebben ze vele bijscholingen gedaan, zoals o.a. manuele therapie, sportfysiotherapie, revalidatie therapie. Werkervaring werd opgedaan bij verschillende revalidatiecentra in Nederland (Eindhoven), Engeland (Londen), Italië (Milaan) en Spanje (Valencia).

In 1998 kwamen we weer samen en zijn we een fysiotherapiepraktijk gestart in Moraira. We hebben in de fysiotherapiepraktijk veel disciplines samengebracht om onze patiënten zo goed mogelijk te kunnen helpen. De kliniek groeide snel uit met verschillende disciplines. Hierdoor kwam het idee om een revalidatiecentrum met een unieke revalidatiefilosofie te beginnen.

In September 2002 was het zover, het Internationale revalidatiecentrum MedifitReha was een feit. Met de ervaringen die zijn opgedaan in verschillende grote revalidatiecentra in Europa zijn er verschillende revalidatieprogramma´s ontwikkeld. Alle revalidatietrajecten hebben als belangrijkste uitgangspunt; persoonlijke intensieve revalidatie afgestemd op de behoeften en mogelijkheden van de patiënt.

Revalidatiecentrum MedifitReha staat vandaag de dag bekend als een van de betere revalidatiecentra in Europa.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Download onze brochure

Behandelingen en revalidatieproces

Bij MedifitReha vindt u een professioneel team van therapeuten en medisch specialisten gespecialiseerd in revalidatiegeneeskunde. Wij beschikken over een uitgebreide ‘hands-on’ ervaring voor wat betreft het behandelen van allerlei neurologische, fysieke, psychische en cognitieve aandoeningen.

Wij begeleiden en controleren de patiënt in het revalidatieproces van de eerste tot de laatste dag van zijn/haar traject. Onze doelstelling is: het bieden van hooggekwalificeerde zorg en efficiënte revalidatie gericht op iedere afzonderlijke klacht. Dit bereiken we door ruim de tijd te nemen voor elke patiënt. Het revalidatieprogramma passen we constant aan op wat mogelijk is op ieder moment. Deze persoonlijke (1:1), op de mens gerichte en intensieve aanpak is wat ons concept uniek maakt!

Het team van MedifitReha

Ons behandelteam wordt geleid door een revalidatiearts; wij hebben iedere week multidisciplinaire vergaderingen om iedere patiënt afzonderlijk te bespreken. Het revalidatiecentrum staat onder leiding van een Nederlands managementteam dat ervoor zorgt dat alles soepel en naar wens verloopt. Alle administratieve noodzakelijkheden worden door ons zorgvuldig afgehandeld, zodat u zich volledig kunt richten op uw revalidatie. Onze revalidatietrajecten worden volledig vergoed uit het basispakket van alle Nederlandse zorgverzekeringen. Wij zorgen ervoor dat deze zorgverzekeringen ons direct uitbetalen, zodat u zelf niets hoeft voor te schieten.

Als u weer terugkeert naar Nederland, voorzien wij u van een medisch overdrachtsrapport in uw eigen taal. Indien nodig nemen wij contact op met uw behandelend arts / specialist in Nederland. Ook werken wij samen met revalidatiecentra in Nederland, waar u poliklinisch terecht kunt als dit nog nodig zou zijn.

Medifit behandeling

Samenwerkingen

Wij willen ons zo optimaal mogelijk inzetten met betrekking tot uw zorg. Daarom is samenwerking belangrijk. Revalideren is namelijk een van de schakels in de zorgketen. De zorg in ons revalidatiecentrum vindt plaats na afstemming met andere specialismen zoals: die in ziekenhuizen, in verpleeghuizen, bij de thuiszorg, met uw huisarts en andere eerstelijns disciplines.

Indien mogelijk hebben we voordat u bij ons begint met een revalidatietraject contact met uw behandelaar tot op dat moment, om ons zo goed mogelijk voor te breiden op uw komst. Na afloop van het revalidatietraject schrijven we altijd een uitgebreid eindverslag, zodat uw arts, specialist of therapeut precies op de hoogte is van wat wij hebben gedaan en wat ons advies is voor een eventuele voortzetting in uw eigen land.

Ik wil me

aanmelden

Ik wil iemand

verwijzen

Bekijk het

aanbod

Stel een

vraag

Velen gingen u voor:

jos jansen - patient Meditit Reha

Jos Jansen, Nederland

8 weken lang heb ik keihard getraind met de therapeuten. Resultaat is dat ik nu veel meer uithoudingsvermogen heb. Voel me ook véél beter. De gezonde lucht aan de Costa Blanca heeft ook goed meegeholpen.
review esther

Esther, Nederland

Vanaf het eerste moment dat mijn vrouw Esther in Spanje kwam tot en met het laatste is er super voor haar gezorgd. Zowel fysiek en geestelijk is er aan het herstel van Esther gewerkt en met succes! Wij hebben er geen moment spijt van gehad en zullen het echt iedereen aanraden!
review henny vissers - witte

Henny Vissers - Witte, Nederland

Voor alle lotgenoten, hoe triest de omstandigheden ook zijn, bij een bezoek aan de revalidatie kliniek in Moraira, kan je met samenwerking van dit fantastische therapeuten team, heel erg veel leren, in zowel fysiek als mentaal opzicht!
review debbie

Debbie, Nederland

De dagelijkse beslommeringen kun je letterlijk thuis laten en je volledig op je herstel richten, zowel geestelijk als lichamelijk. Een geweldig concept en geweldige lieve mensen! Ik heb weer een doel en zie de toekomst weer een beetje zitten, deze was voor dit avontuur nul!
review Mildred May

Mildred May, Den Haag

Ik voelde me erg op mijn gemak door de lieve zorgzame therapeuten. Ook verbleef ik in een mooi appartement waar ik aan mijn rust toe kwam. Deze 6 weken hebben mij een stuk sterker en zekerder gemaakt.
review Klaas Jan Hindriks

Klaas Jan Hindriks - Buitenland Correspondent NOS, Nederland

Jullie organisatie en behandel centrum onderscheidt zich niet alleen door de medische kennis maar vooral door toewijding en de inspirerende ondersteuning van de uiterst ervaren medewerkers.

Nanda, Nederland

Echt, wat een fantastische revalidatie centrum! Ben net 2,5 week terug na een heupoperatie. Wat een professionals en lieve mooie mensen! Een aanrader voor ieder die hier " geen" nazorg krijgen adviseer ik: ga naar Spanje en Medifit... zorgverzekeraars vergoeden dit. Fantastisch team!!