Revalidatie bij MS

Revalidatie bij Multiple Sclerosis

Voor herstel en verbeteringen van bepaalde problemen bij MS kan revalideren met een revalidatie arts een oplossing zijn. Met een persoonlijk behandelplan en een multidisciplinair team kan er gewerkt worden aan vooraf bepaalde doelen.

MS en revalidatie

De neurologische revalidatie bij Medifit Reha richt zich op het herstel of verbetering van de mogelijkheden van mensen met MS zowel in een vroeg als gevorderd stadium van de ziekte. Jammer genoeg is er nog geen medicijn dat MS geneest. Wel is het mogelijk om met een multidisciplinair revalidatieprogramma en medicatie symptomen flink verminderen. Zo wordt de kwaliteit van uw leven verbetert.

Persoonlijk behandelplan

De revalidatiearts maakt na de intake een persoonlijk behandelplan. Het doel van de revalidatie is om personen met MS te helpen om zo zelfstandig mogelijk te functioneren, thuis en op het werk. Het behandelplan wordt uitgevoerd door een multidisciplinair team van zorgverleners. Afhankelijk van het plan bevat dat team dan bijvoorbeeld een fysiotherapeut, ergotherapeut, logopedist, diëtist, psycholoog en maatschappelijk werker.

aHSCT bij MS

In revalidatiecentrum Medifit Reha hebben wij een speciaal programma ontwikkeld voor MS patiënten die aHSCT hebben ondergaan in bijvoorbeeld; Rusland, Mexico of India. Wij hebben veel ervaring en successen behaald met deze dit programma voor MS patiënten na aHSCT.

Lees meer over MS revalidatie na een aHSCT

 

Velen gingen u voor:

review Mildred May

Mildred May, Den Haag

Ik voelde me erg op mijn gemak door de lieve zorgzame therapeuten. Ook verbleef ik in een mooi appartement waar ik aan mijn rust toe kwam. Deze 6 weken hebben mij een stuk sterker en zekerder gemaakt.
jos jansen - patient Meditit Reha

Jos Jansen, Nederland

8 weken lang heb ik keihard getraind met de therapeuten. Resultaat is dat ik nu veel meer uithoudingsvermogen heb. Voel me ook véél beter. De gezonde lucht aan de Costa Blanca heeft ook goed meegeholpen.
review henny vissers - witte

Henny Vissers - Witte, Nederland

Voor alle lotgenoten, hoe triest de omstandigheden ook zijn, bij een bezoek aan de revalidatie kliniek in Moraira, kan je met samenwerking van dit fantastische therapeuten team, heel erg veel leren, in zowel fysiek als mentaal opzicht!
review esther

Esther, Nederland

Vanaf het eerste moment dat mijn vrouw Esther in Spanje kwam tot en met het laatste is er super voor haar gezorgd. Zowel fysiek en geestelijk is er aan het herstel van Esther gewerkt en met succes! Wij hebben er geen moment spijt van gehad en zullen het echt iedereen aanraden!
review debbie

Debbie, Nederland

De dagelijkse beslommeringen kun je letterlijk thuis laten en je volledig op je herstel richten, zowel geestelijk als lichamelijk. Een geweldig concept en geweldige lieve mensen! Ik heb weer een doel en zie de toekomst weer een beetje zitten, deze was voor dit avontuur nul!

Nanda, Nederland

Echt, wat een fantastische revalidatie centrum! Ben net 2,5 week terug na een heupoperatie. Wat een professionals en lieve mooie mensen! Een aanrader voor ieder die hier " geen" nazorg krijgen adviseer ik: ga naar Spanje en Medifit... zorgverzekeraars vergoeden dit. Fantastisch team!!
review Klaas Jan Hindriks

Klaas Jan Hindriks - Buitenland Correspondent NOS, Nederland

Jullie organisatie en behandel centrum onderscheidt zich niet alleen door de medische kennis maar vooral door toewijding en de inspirerende ondersteuning van de uiterst ervaren medewerkers.
Medifit Reha