Hartrevalidatie

MedifitReha is de eerste zorginstelling aan de Costa Blanca die het mogelijk maakt onder professionele begeleiding te revalideren bij hartproblemen

Het hartrevalidatieprogramma is ontworpen voor patiënten die:

  • een AICD (Spaans DAI) hebben gekregen, dat is een geïmplanteerde inwendige defibrillator
  • een openhartoperatie hebben ondergaan (bypass of hartklepoperatie)
  • een dotterprocedure hebben gehad, tegenwoordig meestal met stentplaatsing
  • ablatie hebben gehad (wegbranden hartritmestoornis)
  • lijden aan hartfalen (lichamelijk minder kunnen c.q. benauwd zijn als gevolg van een tekortschietende werking van het hart)
  • Angina Pectoris hebben, druk of pijn op de borst als gevolg van vernauwingen in de slagaders van het hart, de zogenaamde kransslagvaten

De algemene uitgangspunten van het hartrevalidatieprogramma zijn:

  • Zorg op maat: iedereen is uniek en verdient een op maat gemaakt programma.
  • Groepsverband: de aanwezigheid van lotgenoten en eventuele partner vergroot de effectiviteit aanzienlijk.
  • Multidisciplinair: de specifieke kennis van de verschillende betrokken disciplines levert enorme meerwaarde op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Geïnteresseerd? Neem direct contact op!

Velen gingen u voor:

review Klaas Jan Hindriks

Klaas Jan Hindriks - Buitenland Correspondent NOS, Nederland

Jullie organisatie en behandel centrum onderscheidt zich niet alleen door de medische kennis maar vooral door toewijding en de inspirerende ondersteuning van de uiterst ervaren medewerkers.

Nanda, Nederland

Echt, wat een fantastische revalidatie centrum! Ben net 2,5 week terug na een heupoperatie. Wat een professionals en lieve mooie mensen! Een aanrader voor ieder die hier " geen" nazorg krijgen adviseer ik: ga naar Spanje en Medifit... zorgverzekeraars vergoeden dit. Fantastisch team!!
review Mildred May

Mildred May, Den Haag

Ik voelde me erg op mijn gemak door de lieve zorgzame therapeuten. Ook verbleef ik in een mooi appartement waar ik aan mijn rust toe kwam. Deze 6 weken hebben mij een stuk sterker en zekerder gemaakt.
review esther

Esther, Nederland

Vanaf het eerste moment dat mijn vrouw Esther in Spanje kwam tot en met het laatste is er super voor haar gezorgd. Zowel fysiek en geestelijk is er aan het herstel van Esther gewerkt en met succes! Wij hebben er geen moment spijt van gehad en zullen het echt iedereen aanraden!
review debbie

Debbie, Nederland

De dagelijkse beslommeringen kun je letterlijk thuis laten en je volledig op je herstel richten, zowel geestelijk als lichamelijk. Een geweldig concept en geweldige lieve mensen! Ik heb weer een doel en zie de toekomst weer een beetje zitten, deze was voor dit avontuur nul!
jos jansen - patient Meditit Reha

Jos Jansen, Nederland

8 weken lang heb ik keihard getraind met de therapeuten. Resultaat is dat ik nu veel meer uithoudingsvermogen heb. Voel me ook véél beter. De gezonde lucht aan de Costa Blanca heeft ook goed meegeholpen.
review henny vissers - witte

Henny Vissers - Witte, Nederland

Voor alle lotgenoten, hoe triest de omstandigheden ook zijn, bij een bezoek aan de revalidatie kliniek in Moraira, kan je met samenwerking van dit fantastische therapeuten team, heel erg veel leren, in zowel fysiek als mentaal opzicht!
Medifit Reha