Revalidatieprogramma’s

Multidisciplinaire revalidatiekliniek aan de Costa Blanca in Spanje

Het multidisciplinaire team van MedifitReha begeleidt u vanaf de eerste tot de laatste dag van uw revalidatietraject. De intensieve revalidatieprogramma’s zijn zorgvuldig op u afgestemd en passen we constant aan waar nodig. Deze persoonlijke, op de mens gerichte aanpak is wat ons concept uniek maakt! Ook voeren we wetenschappelijk onderzoek en innovatie toe in de volle breedte van de organisatie om de zorg te kunnen blijven optimaliseren.

Of het nu gaat om neurologische revalidatie, revalidatie na een operatie of oncologie, bij ons kunt u terecht voor een uitgebreid zorgaanbod en revalidatieprogramma’s.

Wij hebben met bijna alle Nederlandse ziektekostenverzekeraars afspraken gemaakt over behandeling in ons revalidatiecentrum aan de Costa Blanca. Als uw behandeling in Nederland vergoed wordt, dan is dat ook het geval als u in Spanje wordt behandeld. Wist u dat revalidatie wordt vergoed vanuit het basispakket?

Ik wil me

aanmelden

Ik wil iemand

verwijzen

Bekijk het

aanbod

Stel een

vraag

Velen gingen u voor:

Nanda, Nederland

Echt, wat een fantastische revalidatie centrum! Ben net 2,5 week terug na een heupoperatie. Wat een professionals en lieve mooie mensen! Een aanrader voor ieder die hier " geen" nazorg krijgen adviseer ik: ga naar Spanje en Medifit... zorgverzekeraars vergoeden dit. Fantastisch team!!
review esther

Esther, Nederland

Vanaf het eerste moment dat mijn vrouw Esther in Spanje kwam tot en met het laatste is er super voor haar gezorgd. Zowel fysiek en geestelijk is er aan het herstel van Esther gewerkt en met succes! Wij hebben er geen moment spijt van gehad en zullen het echt iedereen aanraden!
review Mildred May

Mildred May, Den Haag

Ik voelde me erg op mijn gemak door de lieve zorgzame therapeuten. Ook verbleef ik in een mooi appartement waar ik aan mijn rust toe kwam. Deze 6 weken hebben mij een stuk sterker en zekerder gemaakt.
review debbie

Debbie, Nederland

De dagelijkse beslommeringen kun je letterlijk thuis laten en je volledig op je herstel richten, zowel geestelijk als lichamelijk. Een geweldig concept en geweldige lieve mensen! Ik heb weer een doel en zie de toekomst weer een beetje zitten, deze was voor dit avontuur nul!
jos jansen - patient Meditit Reha

Jos Jansen, Nederland

8 weken lang heb ik keihard getraind met de therapeuten. Resultaat is dat ik nu veel meer uithoudingsvermogen heb. Voel me ook véél beter. De gezonde lucht aan de Costa Blanca heeft ook goed meegeholpen.
review henny vissers - witte

Henny Vissers - Witte, Nederland

Voor alle lotgenoten, hoe triest de omstandigheden ook zijn, bij een bezoek aan de revalidatie kliniek in Moraira, kan je met samenwerking van dit fantastische therapeuten team, heel erg veel leren, in zowel fysiek als mentaal opzicht!
review Klaas Jan Hindriks

Klaas Jan Hindriks - Buitenland Correspondent NOS, Nederland

Jullie organisatie en behandel centrum onderscheidt zich niet alleen door de medische kennis maar vooral door toewijding en de inspirerende ondersteuning van de uiterst ervaren medewerkers.
Medifit Reha