Kwaliteit, onderzoek & Innovatie

Hoe verbeteren we onze service?

Revalidatiecentrum Medifit Reha werkt constant aan het verbeteren van de kwaliteit van de zorg door wetenschappelijk onderzoek en innovatie. Hoe we dat doen? Zie onze aanpak.

koorts opnemen

Kwaliteit

Het thema kwaliteit staat bij ons hoog op de agenda. U moet kunnen rekenen op een goede zorg, want zorgkwaliteit hangt nauw samen met levenskwaliteit.

We streven naar een continue verbetering van de zorg, zodat uw vragen en wensen zo goed mogelijk vervuld kunnen worden.

Revalidatiekliniek MedifitReha kijkt kritisch naar de kwaliteit van de zorg door bijvoorbeeld:

  • structureel tevredenheidsonderzoek bij revalidanten
  • de prestatie-indicatoren te analyseren

Wetenschappelijk onderzoek

Revalidatiecentrum MedifitReha past onderzoek toe in de volle breedte van de organisatie. Een aantal onderzoekslijnen binnen de organisatie is bedoeld voor het zelf uitvoeren en opzetten van wetenschappelijk onderzoek. Zo leveren wij een bijdrage aan de optimalisatie van kennis voor onderzoek, onderwijs en praktijk. Onderzoek komt voort uit de vraag van de praktijk om de behandeling, zorg en begeleiding te verbeteren.

Innovatie

Revalidatiecentrum MedifitReha vindt het van groot belang om adequaat in te kunnen spelen op nieuwe behoeften, mogelijkheden, beleid, (inter)nationale en regionale ontwikkelingen. Daarom blijven wij op de hoogte van vernieuwingen in de revalidatieprocessen en organisatiemethoden. Dit doen wij door middel van interne studies en het bijwonen van (inter)nationale cursussen en congressen.

medifit apparatuur

Ik wil me

aanmelden

Ik wil iemand

verwijzen

Bekijk het

aanbod

Stel een

vraag

Velen gingen u voor:

review henny vissers - witte

Henny Vissers - Witte, Nederland

Voor alle lotgenoten, hoe triest de omstandigheden ook zijn, bij een bezoek aan de revalidatie kliniek in Moraira, kan je met samenwerking van dit fantastische therapeuten team, heel erg veel leren, in zowel fysiek als mentaal opzicht!
review Mildred May

Mildred May, Den Haag

Ik voelde me erg op mijn gemak door de lieve zorgzame therapeuten. Ook verbleef ik in een mooi appartement waar ik aan mijn rust toe kwam. Deze 6 weken hebben mij een stuk sterker en zekerder gemaakt.
review Klaas Jan Hindriks

Klaas Jan Hindriks - Buitenland Correspondent NOS, Nederland

Jullie organisatie en behandel centrum onderscheidt zich niet alleen door de medische kennis maar vooral door toewijding en de inspirerende ondersteuning van de uiterst ervaren medewerkers.
review esther

Esther, Nederland

Vanaf het eerste moment dat mijn vrouw Esther in Spanje kwam tot en met het laatste is er super voor haar gezorgd. Zowel fysiek en geestelijk is er aan het herstel van Esther gewerkt en met succes! Wij hebben er geen moment spijt van gehad en zullen het echt iedereen aanraden!

Nanda, Nederland

Echt, wat een fantastische revalidatie centrum! Ben net 2,5 week terug na een heupoperatie. Wat een professionals en lieve mooie mensen! Een aanrader voor ieder die hier " geen" nazorg krijgen adviseer ik: ga naar Spanje en Medifit... zorgverzekeraars vergoeden dit. Fantastisch team!!
jos jansen - patient Meditit Reha

Jos Jansen, Nederland

8 weken lang heb ik keihard getraind met de therapeuten. Resultaat is dat ik nu veel meer uithoudingsvermogen heb. Voel me ook véél beter. De gezonde lucht aan de Costa Blanca heeft ook goed meegeholpen.
review debbie

Debbie, Nederland

De dagelijkse beslommeringen kun je letterlijk thuis laten en je volledig op je herstel richten, zowel geestelijk als lichamelijk. Een geweldig concept en geweldige lieve mensen! Ik heb weer een doel en zie de toekomst weer een beetje zitten, deze was voor dit avontuur nul!
Medifit Reha