Review Karin Takes

Wauwww toch wel trots op mezelf maar vooral op jullie allemaal. Het warme gevoel als ik terugdenk blijf ik vasthouden. Moed, kracht, vertrouwen en levenslust allemaal fantastische kados die ik heb mogen ontvangen van jullie top team. Het heeft me mijn ruggengraat terug gegeven, iets waarvan ik dacht dat het nooit meer zou terug komen. Dankbaar voor zo veel dat woorden de lading niet kunnen dekken.  Emotionele achtbaan die ik intern nog verwerken ga. Ik weet zeker dat het dankzij jullie mij nu lukken gaat.

De schilderijen van “voor en na” laat ik nog professioneel fotograferen en komen jullie toe om te gebruiken waar dan ook gewenst (dr Cholbi wilde ze ook graag gebruiken) website – seminar etc.

Gelukkig gaat het heel erg goed, sporten 3x per week met 15 min fietsen, 10 min loopband en vele (echt bizarrrrr wat er allemaal staat in een sportschool tegenwoordig) andere toestellen.  Geestelijk nog wat te verwerken maar dat komt goed met Berrie samen. Echt weer voelen is een dingetje en minder vechten maar er gewoon mogen zijn. (Mooi begin gemaakt in Spanje.)

HCB Medifit